Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ekonominin anketlere yansıması

PİAR Araştırma Şirketi tarafından 3-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen, 26 ilde yaptığı anket çalışmasında kararsızlar dağıtılmasının ardından şu sonuçlar ortaya çıkmış.

Mahir Ünal'dan bedelli affı düzenlemesi açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, yoklama kaçağı ve bakaya olup bedelli askerlikten yararlanamayanlar için kanun teklifinin hazırlandığını duyurdu.

Biz Bir Takımız Elazığ ekibi başkentte Bakan Kasapoğlu ile bir araya gelecek 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Biz Bir Takımız projesi kapsamında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ankara’ya gönderilen gençler; ziyaretlerde bulundular. 

Suudi Arabistan'dan yapay zekalı hac planı

Suudi Arabistan, bu seneki hac planını kamuoyuyla paylaşırken, bu zamana kadarki en geniş planda modern teknolojiler, yeni uygulamalar ve yapay zekanın kullanılacağı belirtildi.

Elazığ’da ekmeğe zam geldi 

Elazığ Fırıncılar Odası tarafından ekmeğe zam yapılmasına kararı alındı. Elazığ’da ekmek satışı 4 TL olarak belirlendi. 

Altaş: Detay ‘En uzun soluklu dergi statüsünde’

Elazığ’ın en uzun soluklu dergisi Detay, 35’inci sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan yer aldı.

Suudi Arabistan tarihi düzenlemeyi duyurdu!

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı tarafından getirilen yeni düzenlemeler çerçevesinde Kabe'nin önüne bariyer konulması nedeniyle Müslümanlar mültezeme, cennet taşı Hacer'ül Esved'e ve Kabe'nin duvarlarına dokunamayacak.

Sanatçı Mustafa Keser coşturdu 

Türk Halk Müziği'nin usta yorumcusu hemşehrimiz Mustafa Keser, muhteşem sesi ve sahne performansıyla Elazığlıları coşturdu. 

Elazığlı gençler Hatay’da 

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gençler, Anadolu’yuz Biz projesi kapsamında Hatay’a gönderildi. 

TOKİ Elazığ’da 8 arsayı satışa çıkardı 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 27 ilde 349 muhtelif arsayı açık artırmayla satışa sundu. Satışa çıkarılan arsalar arasında Elazığ’ın Aşağı Holpenk ve Yemişlik mahallesinde bulunan 8 arsa da yer aldı. 

Toplu taşımaya zam geliyor 

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, toplu taşımaya zam yapılacağını açıkladı. Yeni tarifeyle birlikte Bir kişi 6 TL, öğrenci fiyatı ise 4 TL 50 kuruş olurken taksimetre açılışı ise 12 TL olacak. 

Başkan Dumandağ: Esnaf zor bir süreçten geçiyor 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ Arı Grup Tedarikçi Firma Gıda Temizlik Ambalaj esnaf dükkânını ziyaret ederek, alışveriş yaptı. Her zaman esnafımızın yanındayız diyen Başkan Dumandağ ekonomik sıkıntılar nedeni ile esnafın zor bir süreçten geçtiğini söyledi. 

Vali Toraman OSB’de incelemelerde bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Organize Sanayi Bölgesinde çalışması devam eden projeleri inceledi. Vali toraman ayrıca OSB Başkanı Suat Öztürk’den projeler hakkında bilgi aldı. 

AGD’den Hindistan’a tepki 

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Elazığ Şubesi öncülüğünde toplanan grup, Hindistan'daki Müslümanlara yönelik zulmü kınadı. 

Elazığ Valiliği’nden YKS açıklaması 

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, YKS dolayısıyla 18-19 Haziran tarihlerinde nüfus müdürlüklerinin açık olacağı açıklandı. 

Kantincilerin sıkıntıları masaya yatırıldı 

Elazığ Kantinci Esnafı Dayanışma Derneği düzenlediği toplantıda sektörün sıkıntılarını ve taleplerini masaya yatırdı. 

Toplam 1353 haber.