Elazığ Valiliği'nden YKS açıklaması 

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, YKS dolayısıyla 18-19 Haziran tarihlerinde nüfus müdürlüklerinin açık olacağı açıklandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

18-19 Haziran tarihlerinde Türkiye genelinde YKS sınavı gerçekleştirilecek. Sınav öncesinde Elazığ Valiliği tarafından YKS ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, 18-19 Haziran tarihlerinde nüfus müdürlüklerinin sınav nedeniyle hizmet vereceği açıklanırken vatandaşlara sınav esnasında dikkatli olmaları yönünde uyarı yapıldı. 

“NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ HİZMET VERECEK” 

"Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)" 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde oturumlar halinde yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerimizin kimlik işlemleri için Nüfus Müdürlüğümüz 18 Haziran 2022 Cumartesi günü 07.00 ile 17.00 saatleri arasında ve 19 Haziran 2022 Pazar günü 07.00 ile 15.30 saatleri arasında açık tutulacaktır. Sınav günü ve saatinde tüm vatandaşlarımızdan çocuklarımız geleceği için sınavların yapılacağı okullarımızın yakınlarında ve çevresinde bulunan iş makinelerinin çalıştırılmaması ve inşaatlarda çalışmaların durdurulması, ayrıca sınav saatinde trafikte bulunan araçlarımızın sürücülerinin de korna kullanmamaları konusunda anlayış ve hassasiyetlerini bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. 

Elazığ Valiliği'nden YKS açıklaması 

VALİ TORAMAN’DAN BAŞARI MESAJI 

Öte yandan Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, sınava giren öğrencilere başarılar dilerdi. Vali Toraman, Geleceğimizin teminatı olan tüm gençlerimize YKS sınavında başarılar diliyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN