Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milletvekili Erol’dan ELFED Genel Başkanı Elgin’e ziyaret 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Vali Toraman’dan Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş kampanyasına destek 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlattığı 'Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş' kampanyasına destek amacıyla kurban bağışında bulundu. 

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu’dan Vali Toraman’a ziyaret 

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı ziyaret etti. 

Elazığ’da deprem oldu 

Elazığ’ın Maden İlçesi’nde saat 14.10’da AFAD’ın verilerine göre 3.3 büyüklüğünde, Kandilli Rasathanesi’nin verisine göre 3,0 büyüklüğünde deprem oldu. 

Benzinden sonra motorine indirim!

Benzinin litre fiyatına 23 Haziran'da 25 kuruş indirim geldi. Dolardaki yükseliş ve brent petrol fiyatlarındaki artış nedeniyle neredeyse gün aşırı büyük zamlarla 30 liraya gelen benzinin litresinde beklenen indirim yapıldı.

Bölgenin en büyük araç plazası artık yeni yerinde

Elazığ'ın başarılı İş İnsanlarından Yüksel Ercan'ın sahibi olduğu, Peugeot ve Citroen marka otomobillerinin bayiliğini yürüten Ercan Oto yeni yerine taşındı.

DSİ Genel Müdürü Akca: Elazığ’da sulama sezonu başladı 

DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, Elazığ’da sulama sezonunun açıldığını söyledi. 

Milletvekili maaşına zam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önceki gün Meclis’e sunulan ek bütçe teklifinden, emekli vekiller, eski cumhurbaşkanları, eski başbakanlar ve eski meclis başkanlarının da emekli aylıklarına zam çıktı. Ek bütçeyle milletvekillerine 17 bin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına 41 bin lira zam geliyor.

Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi, mezunlarını uğurladı 

Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi, 44’üncü dönem mezunları düzenlenen törenle uğurladı. 

Elazığ Belediyesi çalışanları için promosyon ihalesi

Elazığ Belediyesi personellerinin maaş promosyon ihalesi gerçekleşti. 9 bankanın katılım sağladığı ihaleyi 5 yıllığına Yapı Kredi Bankası 25 bin 100 TL teklifle aldı. 

Vali Toraman vatandaşların sorunlarını dinledi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Halk Günü programları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. 

Çoban, Palu'nun kurtuluş planını açıkladı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) olarak Elazığ’ın Kurtuluş Planı kapsamında çalışmalarını sürdüren Prof.Dr. Bilal Çoban 2034 yılına kadar şehrin bölgesel kalkınmasına katkı sunacak projelerini basınla paylaşmaya devam ediyor.

Erdoğan cumhurbaşkanı adayı olmayacak mı? 

Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olmayacağını söyleyen muhalefetin iddiasını kaleme alan Abdulkadir Selvi, "Erdoğan aday olmazsa diye yapılmış bir B planı yok. C planı da yok. Hatta alfabenin 29 harfini de saysanız ‘Erdoğan’sız bir formül yok." dedi.

Gürgözeler’den Genel Başkan Akşener’e ziyaret 

İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

Kuzova GES yapımı projesi için ihale yapılacak 

Elazığ Kuzova Pompaj Sulaması GES yapımı çalışmaları için 29 Temmuz Cuma Günü ihale yapılacak. 

Toplam 1353 haber.