Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ belediye başkanı belli oldu!

Elazığ'da oy kullanma işlemleri 16.00 itibariyle sona erdi ve oylar sayılmaya başlandı.

Muhtar Adayı Deniz’den farklı kampanya

Akpınar Mahallesi Muhtar Adayı Orhan Deniz, seçim çalışmaları kapsamında mahalle sakinlerine 6 bin meyve fidanı dağıttı. 

Gazze Direniş Platformu, 14. destek çalışmasına başladı 

Gazze Direniş Platformu, Maziden Atiye Milli Türk Talebe Birliği Gazze'nin Yanında isimli 14. destek çalışmasına başladı. 

MHP’nin Elazığ’daki Belde Belediye Başkan Adayları Belli Oldu 

MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Elazığ’ın bazı Belde Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. 

Başkan Kaya bir kez daha mesai arkadaşlarının yüzünü güldürdü

Göreve geldiği günden bugüne Akçakiraz belde sakinlerinin gönlünde taht kuran Başkan Sabahattin Kaya, bir kez daha belediye çalışanlarının yüzünü güldürdü. 

Başkan Şerifoğulları’ndan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Elazığ medyamızın güzide çalışanları başta olmak üzere tüm medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” dedi. 

SOYKIRIMLA YÜZLEŞMEK: GAZETECİLER SALDIRI ALTINDA PANELİ DÜZENLENECEK

Fırat Üniversitesi Sinema Topluluğu (SİNEFİ) Anadolu Ajansı’nın katkılarıyla “Soykırımla Yüzleşmek: Gazeteciler Saldırı Altında” konulu panel gerçekleştirilecek.

Naci Görür yine uyardı

Hakkari'de meydana gelen depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu fay hattının her an 7 ve üzeri bir deprem üretebileceği uyarısını yaptı.

Turhan’dan, Elazığlılara teşekkür 

TRT’de yayınlanan sen türkülerini söyle programına katılan Elazığlı Hemşehrimiz sanatçı Ömer Ahmet Turhan, performansıyla göz doldurarak şampiyon oldu. Şampiyonluğunun ardından Elazığlı hemşehrilerine seslenen Turhan Elazığlılara destekleri için teşekkür etti. 

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na çevre illerden de yoğun ilgi

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, ulusal ve yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programlarıyla devam ediyor.

Karakoçan Yukarıovacık Göleti’nin ihalesi 30 Kasım’da yapılacak

Karakoçan İlçesi Altıyaka Köyü Seyfan Deresi üzerinde yapılacak olan Yukarıovacık Göleti’nin yapım ihalesi 30 Kasım’da yapılacak.

5. Geleneksel Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali başladı 

Elazığ'da her yıl düzenlenen "5. Geleneksel Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali" yoğun katılım ile başladı. Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığında, Elazığ Valiliği ile Elazığ Belediyesi’nin destekleriyle Valilik Meydanı'nda düzenlenen festivalde vatandaşlar stantları gezerek köfte ekmek ile yöresel ürünlerden tattı. 

Dost Meclisi’nin konuğu Prof. Dr. Özdemir oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi Toplantısının konuğu Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir oldu.

Karahüseyinoğlu: İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir

Elazığ ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Hayat Namazla Güzeldir etkinliği finali düzenlendi 

Elazığ'da Kur'an Nesli Platformu tarafından “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliği finali büyük bir katılımla düzenlendi. 

Yüzde 120’lik zamma davullu karşılama 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, çalışanlarına yüzde 120 zam yapınca, personeli de davullu ve klanertli kutlama düzenledi. 

Toplam 1353 haber.