Yüzde 120'lik zamma davullu karşılama 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, çalışanlarına yüzde 120 zam yapınca, personeli de davullu ve klanertli kutlama düzenledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Yüzde 120'lik zamma davullu karşılama 

Akçakiraz Belediyesi ve Hizmet İş Sendikasıyla arasında imzalanan sözleşme ile belediye çalışanları yüzde 120 zam aldı.  Artan enflasyona karşı yüzde 120 zam alan çalışanlar, davul ve klarnetli kutlama programı düzenledi. Çalışanları tarafından havai fişekli gösteri ile karşılanan Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, siyaseti kendi mecrasında yaptıklarını ifade ederek, yerel seçim sürecine değindi. Akçakiraz’da 113 aydır belediye başkanlığı yaptıklarını anımsatan Başkan Kaya, başarılarını aldıkları ödülle taçlandırdıklarını kaydetti. Seçimlerde aday olacağını ifade eden Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, her kesime eşit mesafede olacaklarını söyledi. 

Yüzde 120'lik zamma davullu karşılama 

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci de, Başkan Kaya’nın ek protokol ile çalışanlarına bölgenin en yüksek zam oranını verdiğini belirtti.  Açıklamaların ardından aldıkları zamlarla mutlu olan çalışanlar ve çalışanlarını mutlu eden Başkan Kaya, çalan davul ve klarnete halayları ile eşlik etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN