Bahçeci, Başkan Alan'la bir araya geldi 

ETSO'yu ziyaret eden Hizmet-İş Sendikası ve Hak İş Konfederasyonu Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci, Başkan İdris Alan'ın şehir için büyük şans olduğunu söyledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Hizmet-İş Sendikası ve Hak İş Konfederasyonu Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. 

ALAN: ELAZIĞ'IN EKONOMİSİNİ DESTEKLEMEK ADINA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ 

Ziyaret esnasında değerlendirmelerde bulunan İdris Alan, “Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci göreve seçildiği günden itibaren sahada aktif çalışan, Sendika üyelerinin sorunlarını ve problemlerini dinleyen, çalışkan bir şahsiyet. Ziyaretleri esnasında yaptığı çalışmalar hakkında bizlere bilgiler verdi. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak iş dünyasının gelişimine katkı sağlamak, istihdamı artırmak ve Elazığ'ın ekonomisini desteklemek adına çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 

Bahçeci, Başkan Alan'la bir araya geldi 

BAHÇECİ: ELAZIĞ İŞ DÜNYASI İÇİN DEĞİL, ŞEHİR VE BÖLGE ADINA DA BÜYÜK BİR ŞANS 

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube ve Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanı Mustafa Bahçeci: “İş dünyası, sendikalar ve çalışanlar arasındaki işbirliğinin önemine inanıyoruz. Hizmet-İş Sendikası olarak işverenlerle işbirliği yaparak daha iyi bir çalışma ortamı oluşturmak istiyoruz. İdris Başkanımız sadece Elazığ İş Dünyası İçin değil, şehir ve bölge adına da büyük bir şans” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN