Gülşah Altaş Haberleri
SON DAKİKA

Gülşah Altaş Haberleri

Gülşah Altaş haberleri, haber editörü Gülşah Altaş tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Somyürek’e hayırlı olsun ziyareti

Çemişgezek Belediye Başkanı İbrahim Enes Somyürek'e eski mesai arkadaşları ziyarette bulundu.

Ahde Vefa Derneği’nde Tarih Gününde Türk Dünyasında Eğitim ve Bilim konuşuldu

Ahde Vefa Derneği, Milli Eğitim Uzmanı Dr. Nihat Büyükbaş’ın katılımı ile düzenlediği programda bu hafta Tarih Gününde Türk Dünyasında Eğitim ve Bilim konusunu işledi.

Sözleşmeli sağlık personeli alınacak! 

Sözleşmeli 36 bin sağlık personeli istihdamı kapsamındaki sağlık birimlerinin yeniden belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar uyarınca 1 diyetisyen, 9 ebe, 2 hemşire, 25 sağlık memuru, 1 sağlık teknikeri, 3 bin 498 tabip, 32 bin 464 de uzman tabip istihdam edilecek.

Bahar şarkıları konseri düzenlenecek

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, 26 Nisan Cuma Günü Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde “ Bahar Şarkıları” konseri ile Elazığlıların karşısında olacak

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Mesleki eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, istihdam politikalarının oluşturulması ve işsizliğin önlenmesine yönelik çalışmalar yapmak amacıyla oluşturulan il istihdam ve mesleki eğitim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

İşçi alımının kura sonuçları açıklandı

Elazığ'da kamu kurum ve kuruluşlarında Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 150 işçi alımı için kura çekilişi yapıldı.

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Mart Ayında 154 Bin 393 oldu.

Play-Off tarihleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 3. Ligde Play-Off müsabakalarının oynanacağı tarihleri açıkladı

Elazığ – Bingöl SMMO yetkililere seslendi

Elazığ –Bingöl Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 81 ilde orta açıklama yaparak, yetkililere seslerini duyurmaya çalıştılar.

Sabuncu, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı’na atandı

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde güven tazeleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığında da değişiklik yaparak İrfan Ergüven’in yerine Mehmet Sabuncu’yu getirdi.

Elazığ Belediyesi ekipleri, kaldırım işgaline geçit vermiyor

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşların mağdur olmaması için kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi’nden Larva İle Mücadele

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilkbahar aylarının gelmesiyle birlikte halk sağlığının korunması amacıyla kent genelinde larva ile mücadele çalışmalarına yoğunluk verdi.

MÜSİAD’da gündem, dış ticaret

MÜSİAD Dost Meclisi’nin konuğu Fırat Üniversitesi Dış Ticaret Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zülfükar Aytaç Kişman oldu.

Fırat Üniversitesi öğrencileri köy okulunu onarıp boyadı

Elazığ’da bir araya gelen üniversite öğrencileri, köyde yaşayan çocukların daha iyi bir ortamda eğitim alabilmeleri için köy okulunu boyayarak tadilatını gerçekleştirdi.

DEM Parti kapatılacak mı?

Adalet Bakanı Tunç, 23 Nisan nedeniyle düzenlenen resepsiyonda MHP Lideri Bahçeli'nin "DEM Parti'ye kapatma davası açılması" çağrısına ilişkin soruya "Eğer hukukta bir suç işlenmişse, bir Anayasa, kanun ihlali varsa orada yetkili makamlar devreye girer, gereğini yapar." dedi.

Öğretmen atamaları ne zaman? 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.

Toplam 7272 haber.