Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Nazırlı: Ekonomi Üzerinden Siyaset Tüccarlığı Yapanlara Aldanmayın

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye’nin bir ekonomik bağımsızlık mücadelesi verdiğini ve bu mücadelenin 2023 seçimleri sonrasında zaferle sonuçlanacağını söyledi.

İYİ Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan Kovancılar’da

İyi Parti Elazığ Milletvekili adayı Yüksel Ercan, seçim çalışmaları kapsamında Kovancılar ilçesini ziyaret ederek esnaf ve ilçe halkıyla buluştu.

Milletvekili Erol: Hepimizin ortak bir kimliği var o da Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmaktır

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, vefatının 3’üncü senesinde hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi kurucusu Haydar Baş için düzenlenen programa katıldı. 

YRP MKYK Üyesi Gül: Milli Görüş Meclis’e 

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, 14 Mayıs’ta Milli Görüş kadrolarının meclise gireceğini kaydetti. 

Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin Elazığ’da 

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Elazığ’a gelerek Vali Dr. Ömer Toraman’ı ziyaret etti. 

Elazığ Altınova Çimento Fabrikası ve Elazığ siyasetçileri

Elazığ ve çevresinin çimento ihtiyacını karşılamak amacıyla 12 Nisan 1954 tarihinde Elazığ Altınova Çimento Sanayi Ticaret A.Ş kurulmuştur.1959 tarihinde şirket tarafından faaliyete geçmiştir. Şirketin, 12 Haziran 1996 tarihinde OYAK-GAMA gurubu tarafından Özelleştirme Kurulu'ndan satın alınmıştır. Fabrikayı şu an Çimentaş adlı bir firma işletmektedir. Bölgesinde en fazla üretim yapan fabrikalar arasındadır. Fabrika bir yılda yaklaşık 160 bin ton çimento ihracatı gerçekleştirmektedir. Fabrika çimentoyu özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimize göndermektedir. Malatya, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Diyarbakır illerine satış yapmaktadır. 

Otogaza çok büyük indirim geliyor! 

Araç sahiplerine müjde geldi. Otogaza (LPG) bu gece yarısından geçerli olmak üzere 2 lira 4 kuruş indirim geliyor... Bu indirimle birlikte otogazın litre fiyatı 10 liranın altına inecek. 3 Nisan 2023 Pazartesi günü güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları.

Sivas Büyük Birlik Partisi’nden sürpriz aday adayı

14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerde Aday adaylıklarında başvuru süreleri tamamlanırken, birbirinden farklı ve dikkat çekici isimlerde aday adaylığı listelerinde yerini aldı. Bu isimler arasında dikkat çekenlerden biri de, Büyük Birlik Partisi MKYK Merkez Karar Asil Üyesi İş İnsanı Sivaslı Uğur Karaca oldu. Yıllarca Uşak ve Ankara’da Birlik Partisi, Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yapan Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin davetiyle Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilmişti.

Hemşehrimiz Revaha Yanılmaz’a önemli görev

Hemşerimiz Revaha Yanılmaz, PTT A.Ş. Tanıtım ve Medya İlişkileri Daire Başkan Yardımcısı görevine atandı.

Benzine bu gece yarısı indirim geliyor! 

Araç sahiplerine güzel haber. Bu gece yarısı benzine indirim geliyor. İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı tekrar 20 liranın altına düşecek. İşte 27 Mart 2023 Pazartesi günü benzin, motorin ve LPG fiyatları..

Fatih Erbakan'dan son dakika açıklamalar!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2023 Genel Seçimleri öncesi ittifaklar hakkındaki kararını açıklıyor.

HÜDA Par’dan depremzedelere ziyaret

HÜDA PAR Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ferit Çeliköz ve beraberindeki heyet, Elazığ merkez köylerine yerleşmiş depremzedeleri ziyaret etti. 

Başkan Şerifoğulları’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108’inci yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Ecdadımızın vatan ve millet şuuruyla yazdığı şanlı bir kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Elazığ Bundan Sonra Ne Yapmalı? Prof. Dr. Naci Görür Açıkladı!

Elazığlı hemşehrimiz Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Kanal Fırat Ana Haber Bültenine katılarak Palu’da peş peşe meydana gelen 4’ün üzerindeki beş ayrı depremi değerlendirdi. Prof. Dr. Naci Görür, “Elazığ’ın büyük bir deprem ile karşı karşıya kalacağını düşünmüyorum” dedi.

EHAD: Yitirdiğimiz her bir can için bir hatim okuyoruz

Evrensel Hafızlar Derneği, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için hatimler okuyacak. 6 Şubat’ta meydana gelen depremde yiten canlar için okunacak hatimlere vatandaşlarda katılım sağlayabilecek. Hatim ve cüz okumak isteyen vatandaşlar “hatim.ehad.org.tr” web sayfasını ziyaret edebilirler.

Toplam 1352 haber.