Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Toraman, Arıcak ve Palu’da temaslarda bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman beraberinde il protokolü ile birlikte Arıcak ve Palu ilçesinde bir takım temaslarda bulundu. 

Araç sahiplerine bir iyi bir kötü haber 

Bu gece yarısından itibaren motorine 65 kuruş indirim, LPG oto gaza ise 1 lira 7 kuruş zam geliyor. Fiyat değişikliğinin ardından motorinin litresi bazı şehirlerde 21 lira seviyelerine gerilerken, oto gazın litresi ise 12 lira sınırına çıkıyor. 

AK Partili Özhaseki: Milletvekili listelerinde yüzde 60 yenilenme olabilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, milletvekili listelerinde en az yüzde 60 yenilenme bekliyor. "AK Parti’de yenilenme arzusu her zaman en üst seviyededir. Genelde yüzde 60 oranında bir yenilenme olur" diyen Özhaseki, "3 dönem kuralı işletilmeli. Ben de üç dönemliklerden biriyim. Benim şahsi hedefim bir kere daha aday olmamak” dedi.

Kılıçdaroğlu: Elazığ, Kars, Iğdır, Erzurum ve Tunceli özel ekonomi bölgesi ilan edilecek

Fox TV’de yayınlanan Çalar saat programına konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu, Erzurum, Kars, Iğdır, Elazığ ve Tunceli’nin özel ekonomi bölgesi ilan edileceğini ifade etti. 

Bulut: Her yıl milyonlarca fidanı toprakla buluşturuyoruz

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. 

Enflasyon rakamları belli oldu! 

Enflasyon rakamlarıyla birlikte Ocak ayında fiyatı artan ve azalan ürünler belli oldu. Buna göre, fiyatı en çok artan ürün yüzde 70,61 ile başka yerde sınıflandırılmayan diğer hizmetler oldu. 

Elazığ Belediyesi’nden uyarı 

Elazığ Belediyesi, kar yağışının ardından vatandaşlara buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı yaptı. 

Elazığ Belediyesi çocuklara özel yarıyıl etkinliği düzenledi

Eğitim öğretim döneminin ilk yarısını geride bırakarak karne almanın heyecanını yaşayan çocuklar, yarıyıl tatilini Elazığ Belediyesi’nde düzenlenen kurslar ile geçirdi.

Başkan Alan: Elazığ’ı bir adım daha ileri taşımak adına her alanda iş birliği içerisinde olacağız 

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve beraberindeki heyet; Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret ettiler. 

Elazığ Belediyesi’nden mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesiyle ilgili açıklama

Elazığ Belediyesi tarafından Coğrafi Bilgi Sistemleri projesi kapsamında mahalle, sokak ve bina kapı numaralarının değişmesine ilişkin bir açıklama yapıldı.

Elazığ Belediyesi ilimizin sıfır atık belgesini almaya hak kazandı

Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak hedefiyle çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın Sıfır Atık Mevzuatı’nda yer alan tüm kriterlerini yerine getirerek ilimizin Sıfır Atık Belgesini almaya hak kazandı.

700 bin kamu işçisi için zam toplantısı başladı 

Kamu Toplu İş Sözleşmeleri için süreç devam ediyor. Türk-İş, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'ne ilişkin taleplerini neticelendirmek için toplandı. Talepler gelecek hafta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na sunulacak. 

Pıhtılı, meclis üyelerine bilgiler verdi 

İl Genel Meclisi şubat ayı toplantılarının ikinci birleşimine katılan AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı meclis üyelerinden gelen sorularını cevaplandırdı. 

Türk İş'ten asgari ücret açıklaması 

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, "Zam talebimiz yok. Ondan sonraki ortama bakarız. Asgari Ücret Komisyonu'nda toplantıya katılmadık. TÜRK-İŞ bir rakam söyledik onun arkasında durduk" dedi.

Elazığ Belediyesi karla mücadele çalışmalarına devam ediyor 

Elazığ’da dün akşamdan itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışına karşı Elazığ Belediyesi ekipleri, toplam 207 personelle karla mücadele çalışmasına başladı. 

Milletvekili Demirbağ: Devletimiz bütün birimleriyle vatandaşının yanında 

Elazığ’da etkili olan yoğun kar yağışından dolayı kapanan köy yollarını ulaşıma açma çalışmaları, Elazığ İl Özel İdare ekipleri tarafından devam ediyor. Gece yarısı Sivrice’nin Üçlerce köyünden gelen 112 ihbarını değerlendiren ekiplere, Elazığ İl Özel İdare ekipleri öncü olarak köy yolunu ulaşıma açtı ve hastaya ulaşılarak müdahale edildi. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ekiplere teşekkür ederek; “Devletimiz, bütün birimleriyle vatandaşının yanında ve hizmetinde” dedi. 

Toplam 1353 haber.