Başkan Kaya bir kez daha mesai arkadaşlarının yüzünü güldürdü

Göreve geldiği günden bugüne Akçakiraz belde sakinlerinin gönlünde taht kuran Başkan Sabahattin Kaya, bir kez daha belediye çalışanlarının yüzünü güldürdü. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Akçakiraz Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında bugün sözleşme töreni gerçekleştirildi. Törene Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci ile belediye çalışanları katıldı.

BAŞAN KAYA: MESAİ ARKADAŞLARIMIZIN MUTLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ

Göreve geldiği günden bugüne kadar belediye çalışanlarını enflasyona ezdirmediklerini kaydeden Başkan Sabahattin Kaya, açıklamasında şunları söyledi:

Başkan Kaya bir kez daha mesai arkadaşlarının yüzünü güldürdü

“Bugün bir kez daha kıymetli çalışanlarımızın refah düzeyini artıracak güzel bir çalışmaya imzamızı attık. En son 2023 yılı Ağustos ayında belediyedeki işçi kardeşlerimizin yevmiyelerine yüzde 80 oranında zam yapmıştık. Bugün de sendika yetkililerimizle bir araya gelerek çalışma arkadaşlarımızın yevmiyelerine yüzde 65 oranında bir zam daha gerçekleştirdik. Tabi bizler için önemli olan çalışanlarımızı enflasyona ezdirmemektir. Beldemiz için canla başla çalışan bütün mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN