Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Motorine indirim bekleniyor 

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Son dönemde zam haberleriyle araç sahiplerinin keyfini kaçıran motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 50 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. 

3600 ek gösterge ve öğrenci affını içeren yasa teklifi TBMM'ye sunuldu

AK Parti, 3600 ek gösterge, çeşitli nedenlerle üniversite öğrenimi yarım kalanlara eğitime geri dönme imkanı veren öğrenci affının da yer aldığı ekonomiye ilişkin yasa teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu.

FÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi mezuniyet töreni yapıldı 

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yıl mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 

Dereceye girenler ödüllendirildi 

10’uncu Ufka Yolculuk kitap okuma yarışmasının ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.  Server Yaşam Vakfının düzenlediği 10. Ufka Yolculuk Kitap Okuma Yarışmasının Ödül Töreni Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre merkezinde yapıldı.  

Elazığ’a bir  yatırım müjdesi daha

TALO DERİ Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Talo, doğup büyüdükleri ve ticarete başladıkları topraklara büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor. 

Dr. Deniz, Uzman olmayanlardan terapi alınması hayati sonuçlar doğurur

Elazığ'ın sevilen ve sayılan uzman psikiyatristlerinden PEDATEM Psikiyatri Tıp Merkezi kurucusu Dr. Ömer Deniz, son dönemlerde yaşanılan ekonomik kriz, pandemi sonrası ve gençlerin gelecek kaygısıyla ilgili konularda önemli tavsiyelerde bulundu. Dr. Deniz, 1925 yılında Elazığ'da Emrazı Akliye ve Asabiye Hastanesi'nin 50 yataklı olarak kurulduğunu belirterek, hastanenin yüz yıllık geçmişe sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Adını sen koy!

Türkiye; stratejik, birçok ülkenin iştahını kabartan ve küresel emellerin gerçekleştirilmesi hayallerinin bolca senaryolaştırıldığı ve zaman zaman simülasyonların yapıldığı bir coğrafya üzerinde bulunuyor.

Başkan Çoban Elazığ’ın Turizm Planı projesini açıkladı 

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban Elazığ’ın Turizmi ile ilgili yapmış oldukları çalışmalarını açıkladı. 

Dolar düştü motorine indirim geliyor! 

Araç sahiplerine güzel haber. Petrol ve dolardaki düşüşle beraber, motorinde, salı gününü çarşambaya bağlayan gece 1 TL 50 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

Başkan Arslan: İş dünyasının finansmanına katkı sağlamak istiyoruz 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu olarak KOBİ’lerin finansman ihtiyacına katkı sağlamak ve TRB1 Bölgesinde yatırımları özendirmek için FKA tarafından ilan edilen “KOBİ Finansman Destek Programı’nın iş dünyası için çok değerli olduğunu belirterek, sürecin hayırlı olmasını diledi. 

Elazığ Belediyesi, enstrüman kursu açıyor

Elazığ Belediyesi; kültür ve sanat hayatını canlandırmak, müziğe ve sanata ilgi duyan gençler için yaz kursları açıyor.

Kabine, Kurban Bayramı öncesi yoğun gündemle toplanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak kabineden, temmuz ayında yapılması beklenen ücret zamları ve bayram tatilinin süresine ilişkin bir karar çıkması bekleniyor.

Bakan Özer açıkladı! 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 2022-2023 eğitim yılından itibaren ilk kez Arapça ve İngilizce 'Destekleme ve Yetiştirme Kursları' açacaklarını bildirdi.

Yeniden Refah'tan LGBT açıklaması 

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları 81 ilde eş zamanlı bir basın açıklaması gerçekleştirdiler. Bu kapsamda Elazığ’da da parti üyeleri öğretmenevi önünde “LGBT ahlaksızlığına geçit vermeyeceğiz" dediler. Basın açıklamasını Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Akın Karakaya yaptı. 

Vali Toraman, Kent Müzesi’nde incelemelerde bulundu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Doktor Murat Okubay, kent müzesine dönüştürülecek olan eski hükümet konağında incelemelerde bulundu. 

Özhaseki, Harput’u ziyaret etti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı’na katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları, dün akşam Harput’ta bir dizi incelemelerde bulundular.

Toplam 1353 haber.