Dereceye girenler ödüllendirildi 

10'uncu Ufka Yolculuk kitap okuma yarışmasının ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.  Server Yaşam Vakfının düzenlediği 10. Ufka Yolculuk Kitap Okuma Yarışmasının Ödül Töreni Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre merkezinde yapıldı.  

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Ödül törenine Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, İl Müftüsü Selami Aydın, ilçe ve belde belediye başkanları, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı. Yarışmaya her yıl ilginin daha çok arttığını belirten Elazığ Eğitim ve Çevre Derneği Başkanı Osman Gür, emeği geçenlere teşekkür etti. 

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, “Harput Musiki Müzesi gibi devasa projeleri bitirmiş ve şuanda da hakikaten çok önemli olan ufuka bakmak anlamında kendini sorgulamak anlamında da böyle organizasyonlara çok ihtiyaç olduğunda Sayın Belediye Başkanımızın bütün imkanları seferber etmekte gerçekten çok güzel yaptığını bir kez daha sizin gibi değerli insanların burada olduğunu görmekteyiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardında yarışmada dereceye giren katılımcılara ödülleri takdim edildi. Ödül töreni Yazar Sıtkı Aslanhan’ın konferansı ile son budu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN