Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ İl Özel İdaresi sulama projelerini hayata geçiriyor 

Elazığ İl Özel İdaresi şehrimizde sulanabilir tarım alanlarını ve tarımsal ürün çeşitliliğini artırmak amacıyla yeni tarımsal sulama projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. 

HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Çoban ‘2034 Baskil’ projesini açıkladı 

2023 Türkiye, 2034 Elazığ sloganıyla Elazığ’ın Kurtuluş Planı hazırlayan HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, 2034 Baskil projesini kamuoyu ile paylaştı.

Türk Dünyası’ndan Esintiler Kültür Park’ta

Elazığ Belediyesi’nin sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında düzenlediği yaz şenlikleri, Elazığlı vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri Elazığ Belediyesi'ni ziyaret etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi’nden çocuklar için etkinlik

Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında düzenlenen Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri Elazığlı vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

İlim Yayma Cemiyeti yaz okulu tamamlandı 

Çocukların yaz tatilini daha verimli bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla İlim Yayma Cemiyeti tarafından başlatılan yaz okulu eğitimleri kapanış töreni ile tamamlandı. 

Çiftçilere buğday ve arpa desteği 

Buğday ve arpalarını Toprak Mahsulleri Ofisi'ne satan çiftçilere destek verilecek. Buğday için kilogram başına 1 lira, arpa için 50 kuruş prim desteği ödenecek.

MÜSİAD’da gündem enerji verimliliği oldu 

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi toplantısında enerji verimliliği konuşuldu. 

Ormanlara giriş yasaklandı 

İçişleri Bakanlığınca valiliklere, yangın riski bulunan bölgelerdeki orman alanlarına girişlerin 31 Ağustos'a kadar yasaklanmasına ilişkin genelge gönderildi. 

CHP Grup toplantısını Elazığ’da yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haftalık CHP Grup toplantısını yapmak üzere 20 Eylül’de Elazığ’a gelecek. 

Elazığspor’un isim sponsoru belli oldu 

Elazığspor yaptığı isim sponsorluğu sonucunda yeni sezona, “Entegre Solar Elazığspor” ismiyle devam edecek. 

Hatırlatma dozu ne zaman yapılır? 

Vaka artışlarının yaşanmasıyla birlikte aşı randevuları yeniden açıldı. Bu kapsamda hatırlatma dozu olmak isteyen vatandaşlar, aşı randevularını almak için sıraya girdi. 

Elazığ Valiliği deprem sonrası çalışmaları açıkladı

Elazığ Valiliği, Elazığ’da deprem nedeniyle ağır hasar alan 60 binanın yıkım sürecinin devam ettiğini açıkladı. 

Ulaş: Esnafın yaşaması için hükümetimizin desteği şart

Son yıllarda yaşanan yüksek enflasyon ile birlikte girdi maliyetlerinin artması ve vatandaşların alım gücünün azalması nedeniyle küçük esnafların iş yapamaz hale geldiğini belirten Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş “ Kobi olarak tabir ettiğimiz küçük ve orta büyüklükteki işletme sahiplerimiz kendi Bağ-Kur primlerini çalışanlarının SGK primlerini ödeyemez hale gelmiştir. Esnaf aldığı yüksek faizli kredilerle günü kurtarmanın telaşındadır. Hükümetimizden sosyal güvenlik primlerinde indirim ve faizsiz kredi talep ediyoruz” dedi. 

Fahrettin Koca'dan flaş maske ve kapanma açıklaması! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artan koronavirüs vaka sayıları hakkında açıklama yaptı. Yeniden kapanma ve maskeyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Milletin vekili olmak!

Mesleğim icabı yıllardır siyasileri takip eder ve gezilerine katılırım. Çoğu zaman aşırı yoğunluktan bir çay bile içemeyen siyasiler yeri gelir darlanır yeri gelir sinirlenirler. Bugün size farklı bir vekil tablosu çizeceğim. Son günlerde gezilerine katılarak büyük haz duyduğum ilimiz Milletvekili Sermin Balık. 

Toplam 1353 haber.