Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AK Partili Milletvekillerinden erken seçim bombası! 

AK Parti kulislerinden en doğru haberleri almasıyla bilinen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti milletvekillerinin erken seçim tahminini yazdı. Selvi, AK Parti milletvekillerinin, ""Meclis 1 Ekim’den önce erken toplantıya çağrılırsa seçim kararı alınabilir" sözlerini köşesine taşıdı.

Şerifoğulları: Harput’umuzu yaşam merkezi haline getiriyoruz 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, tarihi Hoca Hasan Hamamı’nda yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaptı. 

Vali Toraman, Belediye Çarşısı esnafını dinledi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mithat Ulaş’ı ve Belediye Çarşısı esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinleyip sohbet etti.

TEKNOVA OSB toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ TEKNOVA OSB 15. Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi

Vali Dr. Toraman OSB’yi ziyaret etti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve Karayolları 8.Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile birlikte OSB’yi ziyaret etti. 

Elazığ Belediyesi Sosyalhane binasında eğitimler başlıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 projesi arasında yer alan ve kısa süre içerisinde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Elazığ Belediyesi Sosyalhane Binasında eğitimler başlıyor.

Savunma Sanayii Başkanlığı ve Sağlık Bakanlığı personel alacak 

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından yayınlanan ilana göre, kuruma 97 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı tarafından "temizlik görevlisi" olarak istihdam edilmek üzere 1356 engelli sürekli işçi alımı yapılacak. 

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2022 yılının 2. çeyreğine (Nisan-haziran) ilişkin işsizlik oranlarını açıkladı. Buna göre işsizlik ikinci çeyrekte, bir önceki çeyreğe göre 43 bin kişi azalarak 3 milyon 654 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 0,4 puanlık azalış ile yüzde 10,6 seviyesinde gerçekleşti. İşsizlik oranı erkeklerde yüzde 8,9 iken kadınlarda yüzde 13,9 olarak ölçüldü.

Yusuf Güneş, asaleten atandı

Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü görevine daha önce vekaleten atanan Yusuf Güneş yayımlanan resmi gazete kararına göre göreve asaleten atandı.

Elazığ Belediyesi’nden Aşure Günü etkinliği

Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isteyen Elazığ Belediyesi, Muharrem ayının 10. gününe tekabül eden Aşure günü dolayısıyla Kültür Park’ta Aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

30 ürüne indirim geliyor işte tarih

Tarım Kredi, marketlerinde 30’un üzerinde temel tüketim ürününde 15 Ağustos Pazartesi itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçileceği duyurdu.

Başkan Hisarcıklıoğlu Elazığ’a geliyor 

‘Elazığ Ekonomisine Değer Katanlar Programı’ gerçekleştirilecek Başkan Arslan, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini ve çok önemli bir gündem oluşmaması halinde Hisarcıklıoğlu’nun 25 Eylül 2022 tarihinde Elazığ’da olarak yapılacak tüm programlara katım sağlayacağını ifade etti. 

Elazığ Valiliği tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi 

İl protokolü, eski valilik binası önünde vatandaşlara birlik, beraberlik ve kardeşliği temsil eden aşure ikramında bulundu. 

Açık Hava Sinemasına vatandaşlardan yoğun ilgi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yaz şenlikleri kapsamında geçmişi hasret ve tebessümle yad eden büyüklerimiz için bir nostalji; gençler ve çocuklarımız içinse açık havada film izleme keyfini yaşatmak adına, "Açık Hava Sinema Günleri" düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden Aşure Günü programı 

Elazığ Belediyesi tarafından Muharrem ayının 10. gününe tekabül eden Aşure günü dolayısıyla bir dizi program gerçekleştirilecek. 

Elazığ İl Özel İdaresi köy yollarını BSK asfaltla buluşturuyor

Elazığ İl Özel İdaresi asfaltlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.Mevsim koşulları dolayısıyla çalışmalarını daha da yoğunlaştıran Elazığ İl Özel İdaresi şehrin bir çok noktasında yol bakım onarım, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını devam ettiriyor. 

Toplam 1353 haber.