Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Belediyesi’nden sünnet şöleni

Elazığ Belediyesi tarafından miniklerin hayallerinin gerçeğe dönüştüğü sünnet şöleni düzenlendi.

Başkan Sadak, Perinçek'i kınadı

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak, Peygamber Efendimize yönelik sözler sarf eden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i kınayarak, özür dilemeye davet etti.

Gül: Partimize yoğun teveccüh var

Yeniden Refah Partisi saha ve teşkilat çalışmalarına devam ediyor. 

Ağın Belediyesi araç parkını genişletiyor 

Ağın Belediyesi araç filosuna yenilerini ekledi.  

Elazığ Belediye Meclisi toplantıları başladı 

Elazığ Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantıları ilk oturumuyla başladı. 

20 Bin öğretmen ataması yapılacak 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 20 bin öğretmen ataması yapılacak. 

Elazığ Belediyesi Edebiyat Atölyesi başvuruları devam ediyor

Elazığ Belediyesi, EBEGEM (Ekonomiyi Geliştirme ve Eğitim Merkezi) eğitim, sanat ve kültürel alanlarda vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde sona gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanmasıyla birlikte şehrin otopark ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan “Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı" projesi ile çevresinde başlatılan altyapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

TOGG Mart’ta satışa çıkacak 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin otomobili TOGG'un önümüzdeki yıl mart ayında yollarda olacağını söyledi. 

Çoban, Sivrice ilçesi için hazırladığı projeleri paylaştı 

Şehrin kalkınmasına katkı sunacak proje çalışmaları kapsamında her hafta bir sektörle alakalı çalışmalarını paylaşan Hazarsam Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban bu defa da Sivrice’nin gelişimi için hazırladığı projelerini paylaştı. 

İl Jandarma Komutanlığı'nda Rütbe Terfi Töreni düzenlendi 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan Resmi Gazete’de jandarma komutanları atama ve terfi kararları açıklanmıştı. Açıklanan atamaların ardından Elazığ İl Jandarma Komutanlığı görevine Kıdemli Albay Murat Evren atandı. 

Başkan Şerifoğulları’ndan TEKNOFEST takımlarına tam destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'te şehrimizi temsil edecek teknoloji takımlarına maddi, manevi destek olmaya devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Aziz milletimizin 30 Ağustos 1922’de tarihe altın harflerle yazdığı şanlı zaferin 100. yıl dönümü kutlu olsun.” dedi.

Şeyhhacılı İzzet Yetiş anılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında musiki çınarlarına düzenlediği vefa programları devam ediyor.

Yüksek Seçim Kurulu 53 zabıt katibi alacak 

Yüksek Seçim Kurulu, 53 zabıt katibi alacağını duyurdu. Kurul, alımların 25 Ağustos'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını bildirdi. 

Toplam 1353 haber.