Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Valiliği, hırsızlık ve uyuşturucu operasyonu bilançosunu açıkladı 

Elazığ Valiliği, Elazığ’da ocak ayından bugüne kadar uyuşturucu operasyonlarında yakalanan ve tutuklanan şahısların sayısını açıkladı. 

Mustafapaşa mahalle sakinleri yetkililere seslendi 

Mustafapaşa Mahallesi 1. etap 3. kısım konutlarda yaşayan sakinler, site yönetiminin kendilerinden abone işlemleri için ücret aldığını ancak abone işlemi yapmadıklarını iddia etti. 

Asilhan Arslan: Aday olmayacağım

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Kasım ayında gerçekleşecek olan seçimlerde aday olmayacağını ifade etti.

Başkan Öztürk: Karardan dönülecektir 

EPDK'nın güneş enerjisi yatırımcılarına verdiği alım ve ödeme garantilerinde geriye dönük değişikliğe gitmesi, sektörü ayağa kaldırmıştı. Karara en sert tepkiyi veren OSB başkanı Suat Öztürk, alınan karardan dönülmesi için girişimlerin devam ettiğini söyledi. 

İsmet Nedim Saatçi anısına konser düzenlenecek 

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği ve Kürsü Başı Topluluğu Koro Müdürü Olcay Bürhan, 30 Eylül Cuma günü Usta Bestekar İsmet Nedim Saatçi anısına konser düzenleyeceklerini söyledi. 

Başkan Arslan, şehrimize yakışır bir organizasyon oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Elazığ Ticaret Borsası işbirliğinde, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve çok sayıda davetli ve iş dünyasının katılımı ile gerçekleştirildi.

Başkan Tarhan, iptal edilen konserle ilgili açıklamada bulundu 

Lokantacılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, bazı STK ve siyasi partilerden gelen tepkiler üzerine salçalı köfte festivalinde sahne alacak olan İrem Derici’nin Konserinin iptal edildiğini yerine ise Rafet El Roman’ın sahne alacağını duyurdu. Başkan Tarhan, İrem Derici’ye karşı çıkanlara bir de serzenişte bulundu.

EBEGEM kursları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) tarafından gençlerin gelişimlerine destek sağlamak için ücretsiz olarak açılan kurslar, uzman hocalar eşliğinde eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda gençlerden gelen talepler doğrultusunda açılan 108 saatlik F Klavyesi Eğitim Kursu başladı.

Gürkan: Bölgesel Tarım Zirvesini Elazığ’da düzenliyoruz 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, 29 Eylül Perşembe günü düzenlenecek olan Bölgesel Tarım Zirvesi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlandıklarını belirterek, Elazığ Tarım potansiyelinin bu zirveyle çok daha iyi bir şekilde gün yüzüne çıkacağını vurguladı. 

Elazığ İl Özel İdaresi 30 geçici personel alacak 

Elazığ İl Özel İdaresi, İŞKUR üzerinden 30 geçici personel alımı yapacağını duyurdu. 

Alyamaç, AFAD Afet Araştırmaları Merkezi Müdürlüğü’ne atandı 

Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Kürşat Esat Alyamaç, AFAD Afet Araştırmaları Merkezi Müdürlüğü’ne atandı. 

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı kaç?

TÜİK 2022 Temmuz ayında illerde trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt verilerini paylaştı. Elazığ’da Ağustos ayı ölçeğinde kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 139 bin 662 oldu. 

Elazığ musikisinin üstatlarından Sabri Çavuş anılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında musiki çınarlarına düzenlediği vefa programları devam ediyor.

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası başkanı belli oldu! 

Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası, 26. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongre sonucunda 106 oy ile mevcut Başkan Cazim Bulut güven tazeledi. 

Ekonomiye Değer Katanlar ödül töreni gerçekleştirildi 

Elazığ TSO ve Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ekonomiye değer katanlar ödül töreninde Elazığ’ın iş dünyası bir araya geldi. Törende yapılan konuşmalarda ekonominin önemine vurgu yapıldı. 

ETSO Biyogaz Tesisinin açılışı gerçekleştirildi 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından şehre kazandırılan Biyogaz Tesisi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.  Tesisten elde edilen kazancın yıllık +uçukluk kısmı, Elazığ’daki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. 

Toplam 1353 haber.