Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Havalimanı yolcu sayısı açıklandı 

Elazığ Havalimanı Ağustos ayı süresince 68.797 yolcuya hizmet verdi. T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Elazığ Havalimanı’nın 2022 yılı Ağustos ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. 

4 Bin 147 sözleşmeli personel alınacak 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. 

Elazığ Belediyesi şehir genelinde hijyen çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, daha hijyenik ve sağlıklı bir çevre için şehirde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Traktör Esnafları Sitesi’nde çalışmalar tamamlanmak üzere

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, traktörcü esnafını tek çatı altında toplamak ve daha modern bir ortamda ticaret yapmalarına imkân sunmak amacıyla projelendirdiği Elazığ Belediyesi Traktör Esnafları Sitesi’nde inşa çalışmaları tamamlanmak üzere.

YÖK’ten Fırat Üniversitesi’ne turuncu bayrak 

2022 Yılı YÖK Engelsiz Üniversite bayrak ödülleri kapsamında Fırat Üniversitesi Kütüphane Binasına turuncu bayrak ödülü verildi. 

Öğretmenlere ödeme müjdesi

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda görev yapan öğretmenlere verilecek hazırlık ödeneceği için tarih belli oldu. İşte yapılan açıklama.

Defterdar Esen ve Hangün, MÜSİAD Dost Meclisi’nde 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı MÜSİAD üyesi, Simya Koleji sahibi, YMM Osman Demirel’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Motorine büyük indirim geliyor 

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

KYK yurt sonuçları açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, birinci faz yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Karayolları ve Özel İdare sahaları yenileniyor 

Şehrimizde bulunan ve geçmiş zamanda gerek antrenman gerekse maçlara ev sahipliği yapmış Karayolları ve İl Özel İdare Sentetik Sahaları yenileniyor. 

Hicret Mahallesi’nde sünnet şöleni 

Elazığ’da Hicret Mahallesi’nde, mahalle muhtarı Murat Gülbasan ve hayırsever vatandaşlar tarafından sünnet şöleni düzenlendi. Şölene Vali Yardımcısı Recep Gündüz’de katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. 

Yeniden Refah Partisi ilçe kongreleri devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Alacakaya, Arıcak ve Kovancılar İlçelerinde kongre gerçekleştirdi. 

TÜİK'e göre yıllık enflasyon yüzde 80'i aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ağustos ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK verilerine göre Ağustos'ta aylık enflasyon 1.46 oldu. Yıllık enflasyon ise 80.21 olarak gerçekleşti. Böylelikle tüketici enflasyonunda 1998 yılından bu yana en yüksek seviye kaydedildi. Üretici enflasyonu ise yıllık olarak yüzde 143,75 oldu.

Benzin ve motorine zam 

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 56 kuruş, motorinde ise 69 kuruş zam bekleniyor. 

Elazığ Belediyesi 23 dükkânı satışa çıkardı 

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait olan Kızılay Mahallesi’ndeki Traktörcü Esnafları Sitesi’nde 23 dükkan Elazığ Belediyesi tarafından satışa çıkarıldı. 

Kabine önemli gündem maddeleriyle toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine yoğun bir gündemle toplanıyor. Masada kritik başlıklar var. 

Toplam 1353 haber.