Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milletvekili Erol’dan Başkan Şerifoğulları’na teşekkür 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve belediye meclis üyelerine Kent Meydanının adının Cumhuriyet Medyanı olarak değiştirilmesinden dolayı teşekkür açıklaması yaptı. 

Başkan Gürkan girişimci kadınlarla buluştu 

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, kadınların iş dünyasında daha aktif olabilmesi için onlarla birlikte yol yürümek istediklerini söyledi. 

Ağustos ayı işsizlik rakamları açıklandı

TÜİK verilerine göre, işsizlik ağustos ayında yüzde 9,6 olarak gerçekleşti. Temmuz ayında işsizlik yüzde 10,1 düzeyindeydi. İşsizlik rakamları 51 ay sonra tekrardan tek haneye düştü.

Başkan Işıkver: Bizleri bağrına basan hemşehrilerime teşekkür ederim 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, ‘Adım Adım 2023; Köyüm Benim’ programının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Işıkver, “Bizleri bağrına basan hemşehrilerime canıgönülden teşekkür ederim” dedi. 

Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı düzenlendi

Elazığ Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı düzenlendi.  1 - 7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Nedeniyle Elazığ Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından program düzenlendi. Programa, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Müftüsü Selami Aydın, kurum müdürleri,  STK temsilcileri ve çok sayıda din görevlisi katıldı. Kültür Park Mamurat'ül Aziz Toplantı Salonunda düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. 

Duayen spiker Zafer Kiraz Elazığlılarla buluşacak 

TRT’nin duayen spikeri Zafer Kiraz’ın Elazığ’da 22-23 ekim tarihlerinde gerçekleştireceği diksiyon eğitimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Detay Medya İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş programın ayrıntılarını paylaştı. 

Emekli zammı ne kadar olacak? 

Yeni yılda emekli zammı milyonlarca emeklinin gündeminde bulunuyor. Emekliler, ocak ve temmuz olmak üzere yılda iki kez zam alıyorlar. Bugün eylül enflasyon rakamları açıklandıktan sonra ocak emekli maaşı zammı araştırılmaya başlandı. Peki Ocak SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammı ne kadar olacak

Elazığ Belediyesi 10 ticari minibüsü 30 yıllığına kiraya verecek 

Elazığ Belediyesi bünyesinde bulunan Hicret – Yeniköy seferlerinde kullanılan10 ticari ‘M’ plaka minibüs hattını 30 yıl süre ile kiraya verecek. 

Bu gece daha büyük zam var!

Petrol fiyatlarındaki yükseliş sürerken, araç sahiplerine kötü haberler üst üste geliyor. Motorine 2 günde 2 lira 49 kuruş, benzine ise 1 lira 35 kuruş zam gelmişti. Zamların arkası kesilmiyor. Motorine bu gece yarısı bir büyük zam daha geliyor.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı 8 Ekim’de açılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından Gazeteci-Yazar Ahmet Kabaklı anısına düzenlenecek Ulusal Kitap Fuarı, 8-16 Ekim tarihlerinde kitap dostlarını ağırlayacak.

24 saat geçmeden daha büyük zam! 

Gece yarısı motorinde 1 lira 10 kuruş, benzinde 62 kuruş zam gelmişti. Bu zammın şok atlatılamadan bu gece yarısı bir zam daha geliyor hem de bu seferki daha büyük olacak. İşte benzin ve motorine 6 Ekim Perşembe günü gelecek zamların miktarları.

Meteoroloji Elazığ ve komşu illeri uyardı 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Tunceli ve Bingöl için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı.   

Gençlik ve spor yatırımları başladı 

Elazığ’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Spor Yatırımları programının çalışmalarına başlanıldı. 

Brent petrolde büyük düşüş!

FED'in faiz kararı ve resesyon endişeleriyle Brent petrolde yaşanan büyük düşüş benzin ve motorin pompa fiyatlarına yansımadı. İşte tüm detaylar.

Beydalı Köyünde asfalt çalışmaları devam ediyor 

Harput Mahallesi Beydalı Köyü’nde asfaltlama çalışmaları İl Özel İdaresi ekipleri tarafından devam ediyor. 

Türkiye Sakatlar Derneği üyeleri bir araya geldi 

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya’nın ev sahipliğinde Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi, hafta sonunu bir arada geçirdi. 

Toplam 1353 haber.