Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milletvekili Erol: Üzerimize düşeni yapmaya hazırız

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Ankara, İstanbul ve İzmir’de olmak üzere her yıl yapılan ve gelenekselleşen "Elazığ Yöresel Ürünleri Tanıtımı" etkinliğinin tekrar fuarlarda düzenlenmesi için basın açıklaması yaptı. Milletvekili Erol programda yaptığı açıklamada, “Elazığ yöresel ürünleri tanıtım günleri bizim ortak bir değerde buluşabilmemizin yeri olmalı” dedi. 

Elazığ Belediyesi’nden kapsamlı temizlik çalışması

Elazığ Belediyesi, şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Uzmanlar okulda enfeksiyon riskine karşı uyardı! 

Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, okul öncesi alınması gereken enfeksiyon önlemleri hakkında uyarılarda bulundu. 

Bakan Koca: Sağlık çalışanlarımız için üç kritik hamle yaptık 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 81 İl Sağlık Müdürü ile Ankara’da geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. 

Sosyal Konut Projesine başvurular bugün başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. 81 il ve tüm ilçelerde 2023-28 yılları arasında 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa, 50 bin işyeri yapacaklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan başvuruların bugün başlayacağını söyledi.

Siyasi ferasetsizlik!

2023 Haziran ayında yapılacak seçimlere 8 ay gibi bir süre kaldı. Bu kadar kısa bir süre kalmasına rağmen geçmiş seçimlere nazaran aday adaylarında ciddi bir fetret dönemi yaşanıyor. Bugüne kadar aday adaylığını açıklayan iki isim var. Bunlardan biri CHP’li Gürsel Erol, diğeri ise İYİ Parti’den Yüksel Ercan.

İl Özel İdaresi araç filosuna 2 greyder daha ekledi 

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından köylerdeki altyapı çalışmalarında kullanılması için toplam maliyeti 9 milyon 140 milyar 846 TL’lik 2 adet greyder alımı yapıldı. 

Elazığ’da yeni Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kuruluyor

Elazığ’da yeni bir esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi kuruluyor kurucu başkanlığını da Özer Macit yapacak. Kanuna göre 750 esnafın ortak girişimle kurulması gereken esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifine Özer Macit başkanlığında 916 esnaf ortaklığında Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi dosyası Ticaret Bakanlığına teslim edildi.

4. Geleneksel Salçalı Köfte Ve Gastronomi Festivali 30 Eylül’de başlıyor

İlimizde geleneksek olarak gerçekleşen Salçalı Köfte ve Gastronomi Festivali’nin bu yıl 4.sü gerçekleştirilecek.

Başkan Sadak: Geçmişe düşmanlık şuursuzluktur 

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek’in açıklamalarına Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak tepki gösterdi. 

Elazığ’da Mutfak Atölyesi etkinliği düzenlendi

Tarım Ve Orman Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Gıda Ve Tarım Örgütü iş birliğiyle yürütülen "Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık" kampanyası kapsamında Elâzığ’da için israf olmasın afiyet olsun temasıyla mutfak atölyesi etkinliği düzenlendi.

Otomobil sektöründen ÖTV düzenlemesi talebi 

Sektör temsilcileri, geleneksel olarak satışların arttığı son çeyrekte büyük kayıp yaşamamak için ÖTV matrahlarında güncelleme yapılmasını istiyor. 

Başkan Bahşi: Sesimizi yetkililere duyuracağız

Eğitim öğretim yılının sorunlarla başladığını ifade eden Eğitim Bir Sen Bir Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi seslerini yetkililere duyurmak amacıyla bugün Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde eylem yapacaklarını duyurdu. 

Elazığ’da 74 hak sahibi için kura çekimi yapılacak 

Elazığ’da 2020 yılında meydana gelen depremde ağır hasar alan evlerinden dolayı hak sahibi olan 74 kişi için salı günü saat 09.30’da AFAD İl Müdürlüğünde kura çekimi yapılacak. 

Başkan Şerifoğulları’ndan 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti:

Babacan, Elazığ’a geliyor! 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 16 Eylül Cuma günü Elazığ’a geliyor.

Toplam 1353 haber.