Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında, İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 

Doğa Dostu Bisiklet Yolları projesinde çalışmalar ilerliyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, 11 Ana Başlıkta 100 Projesi içerisinde yer alan “Doğa Dostu Bisiklet Yolları” projesinin çalışmaları kapsamında bisiklet yolu ve kaldırım düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Gül: Halkımızın tek umudu Yeniden Refah Partisi

Yeniden Refah Partisi saha ve teşkilat çalışmalarına devam ediyor. 

Erbakan, partisinin anketlerdeki oy oranını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir televizyon programında partisinin yapılan anketlerdeki oy oranını açıkladı.

İbrahim Bahşi: Ben yaptım oldu tarzı plan ve programlar kabul edilemez 

Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, hayata geçirilen öğretmenlik kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bahşi, “Ben yaptım oldu tarzı plan ve programlar kabul edilemez” dedi. 

27 bin sözleşmeli personel alınacak 

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile 2022 yılının sonuna kadar sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecek personel sayısı 27 bin olarak belirlendi. En fazla personel alımı 19 bin 694 ile uzman tabip alanında yapılacakken onu 7 bin 114 tabip alımı takip etti. 

Vali Toraman Baskil İlçesi’ni ziyaret etti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Baskil İlçesi’ni ziyaret etti. 

Başkan Gülyüz: Esnafımız destek istiyor 

El-Aziz Emlakçılar Derneği(EL-ZEMDER) Başkanı Nuri Gülyüz, Emlakçılık mesleğinin zor günler geçirdiğini ifade ederek tüm esnaflara olduğu gibi emlakçılara da Devlet tarafından destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

EBEGEM eğitimleri yeni yerinde devam ediyor

Vatandaşların gelişimlerine ve istihdam edebilmelerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenleyen Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM), eğitimlerini yeni yerinde sürdürmeye devam ediyor.

Meteorolojiden Elazığ ve 4 il için uyarı 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli’de vatandaşları sıcaklara karşı uyardı. 

OSB Yönetimi ile özel okul arasında protokol imzalandı 

Elazığ Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ile özel bir eğitim kurumu arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile firma sahipleri ve çalışanlarına indirim sağlanacak. 

Cemil Döndü, Boks Elazığ temsilcisi oldu

Elazığlı milli boksör ve milli takım boks antrenörü Cemil Döndü, Türkiye Boks Federasyonu tarafından Boks Elazığ il temsilciliği görevine getirildi.   

Elazığ Belediyesi şoför alımı kura çekimi sonuçları

Elazığ Belediyesi; personel hizmetleri bünyesinde çalıştırmak üzere daimi süre ile alımını gerçekleştireceği 10 şoför adayını, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde noter tarafından çekilen kura ile belirledi.

İki otomobil devinden flaş karar! 

İki büyük otomobil devi Tofaş ve Ford, KAP'a yaptıkları açıklamada üretimde ara vereceklerini bildirdi. Tofaş yıllık izin ve planlı bakım kapsamında Ağustos'ta iki hafta süreyle üretimi durduracak. Ford Otosan yıllık izin kapsamında Ağustos ayı içinde üretime ara verecek.

Cip Mesire Alanı’nda mangal yasağı kaldırıldı 

Elazığ Valiliği’nin aldığı karar ile Cip mesire Alanı’nda mangal yasağı kaldırıldı. 

Elazığ’a beşinci noter açılıyor 

Elazığ’a yeni açılacak olan beşinci noterliğin konumu resmi gazetede yayımlandı. 

Toplam 1353 haber.