Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

HÜDA PAR’dan Salçalı Köfte Festivali açıklaması

HÜDA PAR İl Başkanı Yasin Kavaklı, Elazığ’da düzenlenecek olan Salçalı Köfte Festivali için davet edilen sanatçıları eleştirdi. 

Başkan Şerifoğulları toplu iş yeri alanlarında incelemelerde bulundu 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin vizyonuna katma değer sağlamak hedefi doğrultusunda şehre kazandırılacak İnşaat Malzemecileri Sitesi, Atık Toplayıcılar ve Hurdacılar Sitesi ile Briketçi-Kiremitçiler Sitesi oluşturulacak alanlarda incelemelerde bulundu. 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Elazığ programı belli oldu 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere 24 Eylül Cumartesi günü Elazığ’a geliyor. 

Engelsiz Yaşam Merkezi'nde özel gereksinimli bireylerin ailelerine yönelik seminer düzenlendi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve kısa süre önce hizmete sunulan Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, gerek özel gereksinimli çocukların gerekse de ebeveynlerinin desteklenip güçlenebilmesi amacıyla anne ve babalara "Can Simidi" niteliğindeki hizmetleri ile devam ediyor.

Sivrice Kültür ve Kongre Merkezi açılıyor 

Geçtiğimiz yıl temeli atılan Sivrice Kültür ve Kongre Merkezi'nin İnşası tamamlandı. Merkezin açılışı 27 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek. 

Zafer Kiraz’la diksiyon eğitimi Elazığ’da

Yıllardır TRT ekranlarından severek takip edilen Türkiye’nin en iyi haber spikerlerinden Zafer Kiraz, Diksiyon, Beden Dili ve Etkili İletişim eğitimleri için Elazığ’a geliyor.

Elazığ’da altyapı yenileme çalışmaları sürüyor

Elazığ’ın 40 yıllık altyapı sorununu çözüme taşıyacak içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan altyapı yenileme projesinin birinci ve ikinci etap çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda şehir genelinde yaklaşık 9 kilometrelik yeni hat imalatı gerçekleştirildi.

EYT sorununda düğüm çözülüyor 

Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düğüm aralık ayında çözülecek. Yaklaşık 6 milyon kişiyi ilgilendiren düzenlemede tek bir formül üzerinde duruluyor. 

Elazığ’a yağışlı hava geliyor 

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi Elazığ’da hava sıcaklıklarının düşeceğini ve yağışlı havanın geldiğini açıkladı. 

Motorine çok büyük indirim! 

Petrol ve dolar piyasalarındaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmayla birlikte dalgalanmaya devam ediyor. 

HÜDA PAR’dan 80’ler sokağı için iki öneri 

80’ler sokağını gezen HÜDA PAR İl Başkanı Yasin Kavaklı, alanın Kürsübaşı etkinliklerine ev sahipliği veya eğitim alanı olarak değerlendirilebileceğini ifade etti.  

Otomobil devi tasarladı! Görenleri şaşkına çeviriyor!

Çinli Dongfeng Motor şirketinden bir tasarımcı, dört basamaklı beygir güçlerine ulaşan Bugatti Hyper Truck isminde etkileyici bir kamyon tasarladı. Kamyonu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Sosyal konut projesine rekor başvuru!

Sosyal konut projesinde başvuru sayısı 3 milyonu aşarken bugünden itibaren, TC kimlik numarasının son hanesine göre başvuru yapma zorunluluğu kaldırıldı.

Palu’da drenaj ve dere ıslah çalışması yapıldı 

Elazığ İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Palu İlçesine bağlı Karacabağ köyünde tarımsal alanların sulamasında kullanılan ancak zamanla birikintiler oluşmasından dolayı su akışının yetersiz kaldığı derelerde drenaj ve dere ıslah çalışması yaptı. 

Milletvekili Bulut, gençlerle buluştu

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, gençlik kollarının düzenlediği çay bizden sohbet sizden programında gençlerle halay çekti, memleket meselelerini konuştu.

AFAD konutlarının yolları yapıldı 

İl Özel İdaresi merkeze bağlı beş köyde AFAD konutlarının stabilize yol çalışmalarını tamamladı. 

Toplam 1353 haber.