YÖK'ten Fırat Üniversitesi'ne turuncu bayrak 

2022 Yılı YÖK Engelsiz Üniversite bayrak ödülleri kapsamında Fırat Üniversitesi Kütüphane Binasına turuncu bayrak ödülü verildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Üniversitelerde engelsiz bir ekosistemin oluşturulmasını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen 2022 Yılı YÖK Engelsiz Üniversite bayrak ödülleri kapsamında Fırat Üniversitesi Kütüphane Binası turuncu bayrak ile ödüllendirildi. Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından Rektörlük makamında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz’ün de katılımı ile mekan erişim alanında turuncu bayrak alan Kütüphane Daire Başkanı Tuncay Kırkıl’a Turuncu Bayrak belgesi takdim edildi. 

GÖKTAŞ: YÖNETİM OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, turuncu bayrak almaya hak kazanan Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personelini çalışmalarından dolayı tebrik ederek, teşekkür etti. Rektör GÖKTAŞ, “Fırat Üniversitesi her alanda olduğu gibi engelsiz kampüs alanında ’da çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Üniversite kampüs alanındaki tüm birimlerimizin engelsiz ulaşılabilir olması için yönetim olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN