İlim Yayma Cemiyeti yaz okulu tamamlandı 

Çocukların yaz tatilini daha verimli bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla İlim Yayma Cemiyeti tarafından başlatılan yaz okulu eğitimleri kapanış töreni ile tamamlandı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

İlim Yayma Cemiyeti tarafından “Tatil Manevi Değerlerle Değerlensin” sloganı ile başlattığı yaz okulunun kapanış töreni Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programda konuşan İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Temsilcisi Şahin Kara, çocukların kuran ile tanışması ve vakıfların bir araya gelmesi için projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. 

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Temsilcisi Şahin Kara, “Bundan sonra biz yine sizlerle devam edeceğiz, beraber yapacağız. Hep beraber Ümmeti Muhammedin geleceği olan bu milletin can damarını teşkil eden bu gençlere hep beraber sahip çıkmayı cenabı hak hepimize nasip eylesin” dedi. Hayrat Vakfı Elazığ Temsilcisi Dr. Ayhan Mirza İnak, zor bir dönemde çocuklarını projeye dahil eden ailelere teşekkür etti. 

Hayrat Vakfı Elazığ Temsilcisi Dr. Ayhan Mirza İnak, “Çocuklarımızın Rabbimize, Peygambere ve birbirine karşı samimi olma duyguları gelişir. Ben bugüne kadar gelen çocuklarını gönderen tüm ailelerimize, destek olanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İl Müftüsü Selami Aydın, projenin önemine değinerek, emeği geçenlere teşekkür etti. 

AYDIN: BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR 

İl Müftüsü Selami Aydın, “ Daha küçücük yavrulara Allah’a olan imanı, kitabımızı, peygambere olan bağlılığı anlatmak, öğretmek bizim boynumuzun borcudur. Ben gerçekten bu hizmeti yürüten herkese ve destekleyen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN