Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AK Gençlik Sivrice sahilinde kıyı temizliği yaptı 

AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası nedeniyle Sivrice sahilinde kıyı temizliği yaptı. 

Başkan Şerifoğulları AYGAD üyelerini ağırladı

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (AYGAD) tarafından Doğu ve Güneydoğu Bölgesi illerine yönelik düzenlenen kültür gezisi kapsamında dernek üyeleri Elazığ’a geldi.

Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı!

TÜİK Mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon aylık yüzde 2.98, yıllık ise yüzde 73.50 oldu. ENAG'ın Mayıs ayı enflasyon rakamları ise iç karartıcı...

Karakaya Spor Lisesi’nde Okuma Salonu açıldı 

15 Temmuz Milli İrade Ocakları tarafından Karakaya Spor Lisesi’nde okuma salonu açıldı. 

Kurum ve kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası başlıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın girişimleri ve talepleri sonucu şehrimizin ev sahipliği yapacağı 2021-2022 sezonu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası başlıyor.

İnternet zam yağmuru başladı! 

İnternet paketlerine zam yağmuru başladı. Haziran ayına ertelenen internet zamlarında ilk haber Türk Telekom'dan geldi. Türk Telekom, internet paket ücretlerine yüzde 13 ile yüzde 23 arasında değişen oranlarda zam yaptı. Böylece son 6 ayda Türk Telekom'un sabit internet paketleri yüzde 43'ü bulan oranlarda zamlanmış oldu.

LGS dolayısıyla Nüfus Müdürlüğü açık olacak 

LGS’ye girecek öğrenciler için Elazığ Nüfus Müdürlüğü sınav günü saat 07.00 ile 11.30 saatleri arasında açık olacak. 

Hız sınırı yükseltildi! İşte yollarda yeni hız limitleri

İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika duyurusu. 81 il valiliğine gönderilen yazı ile otomobil hız sınırları yükseltildi. 1 Temmuz'da başlayacak yeni uygulamaya göre, hız sınırı Edirne'den Şanlıurfa'ya kadar uzanan otoyolda 130 kilometre/saat, Kuzey Marmara otoyolu, İstanbul-İzmir, Ankara-Niğde otoyollarında ise 140 kilometre/saat olacak.

Başkan Ulaş: Esnafımızı daha da zor günler bekliyor

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, yeni çıkan kararla basit usul mükellefi olan esnafların, herhangi bir işyerinde veya işletmede sigortalı çalışıyorsa bakanlık görüşü doğrultusunda gelire geçiş süreci başladığını ifade ederek bu alınan karar zor durumda olan esnafları daha da zora sokacağını ifade etti.

Ek göstergede 3 alternatif

Merve Kavakçı dahil 23 büyükelçi merkeze çekildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Altyapı ihalesinin ikinci kısmı 21 Haziran’da yapılacak 

Elazığ’daki altyapı çalışmalarının ikinci kısmının ihalesi 21 Haziran’da yapılacak. Elazığ Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumlarına başladı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın başkanlığında yapılan oturumların birinci birleşiminde gündem maddeleri görüşüldü. 

Elazığ Belediyesi’nden musiki çınarlarına vefa

Elazığ Belediyesi, musiki çınarlarına vefa programları kapsamında mahalli müziğimizin mihenk taşlarından Yeniceli Kemal adına anma programı gerçekleştirdi. Çayda Çıra Musiki Derneği ile birlikte düzenlenen program, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Vali Toraman’dan Namık Kemal İlkokulu’na ziyaret

Vali Toraman, Namık Kemal İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilere tren yolculuğu ile Palu gezisi 

Fırat Üniversitesi Rektörlük Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından “Tren Yolculuğu ve Palu Gezisi” programı düzenlendi. 

3600 ek gösterge kimleri kapsıyor

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek göstergenin kapsamının belirlendiğini ifade etti. Bakan Bilgin, 3600 ek göstergeden faydalanacak meslekleri açıkladı.

Toplam 1353 haber.