Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Konutların anahtar teslim tarihleri belli oldu

Merkez Aşağıdemirtaş, Sakabaşı ve Sütlüce Köyleri toplu alanlarda konut çıkan hak sahibi ailelerin konutlarının teslimleri 06.06.2022 – 21.07.2022 tarihleri arasında yapılacak.

Hemşehrimiz Çetiner Sinop İl Emniyet Müdürü oldu 

Elazığlı hemşehrimiz Tarıkhan Çetiner, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi. Sinop Emniyeti, Elazığlı hemşehrimiz Tarıkhan Çetiner’e emanet edildi. 

Elazığlı hemşehrimiz Dr. Cihan Tekin Erzincan İl Sağlık Müdürü oldu

Elazığlı hemşehrimiz Dr. Cihan Tekin, Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandı. 

Ziraat Odası İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Elazığ ziraat odası il koordinasyon kurulu toplantısı Baskil İlç esinde gerçekleştirildi. Toplantıda ilin tarım ve hayvancılıktaki sorunları masaya yatırıldı.

Başkan Şerifoğulları: Şehrimizi değerleriyle güçlendiriyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşası ile Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Şehir genelinde ilaçlama çalışmaları artırıldı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz dönemi geçirmesi için sinek, sivrisinek, üvez, ağaç ve bitki zararlılarına karşı şehrin dört bir yanında ilaçlama çalışmalarını artırdı.

Adile Kurt Karatepe Elazığlılarla buluşacak 

TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Elazığlı Adile Kurt Karatepe Elazığlılar ile buluşacak. 

FÜ Hastanesi’nde Hemşirelik Eğitiminde Dönüşüm sempozyumu

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda Hemşirelik Eğitiminde Dönüşüm Sempozyumu düzenlendi. 

Elazığ İl Özel İdarespor'da Ali Şiş dönemi 

Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü'nde yapılan Olağan Genel Kurul sonrası başkanlığa Ali Şiş seçildi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü’nde Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. 

1.Çocuk Festivali yoğun katılımla gerçekleşti

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ve iki gün boyunca süren Playland 1. Çocuk Festivali, çocukların yoğun ilgisi ve katılımıyla tamamlandı.

Açık: Tütün sadece insanımızı değil çevremizi de tüketiyor

Sağlığı Geliştirme ve Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, tütünün sadece insan sağlığına değil çevreye de büyük zararlar vererek gezegenimizi tükettiğine dikkat çekti.

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit sayısı yükseldi 

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Serttaş'ın şehit olmasının ardından bir acı haber daha geldi. Operasyon bölgesinde 29 Mayıs 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada, P.Uzm.Çvş. İslam Sancak şehit oldu.

Başkan Karlıdağ’dan Elazığ Belediyesi’ne teşekkür 

Elazığ Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Cebrail Karlıdağ, Sanayi Sitesi’ndeki yollarda asfaltlama ve bakım çalışması yapan Elazığ Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Avrupa’daki Elazığlılar Frankfurt'ta buluştu 

Avrupa'da yaşayan Elazığlılar, Frankfurt kentinde düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi. 

Bulut’tan Ahıska Türkleri’ne ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Ukrayna'daki savaş nedeniyle ülkeden tahliye edilerek Elazığ’da Aşağı Demirtaş’taki geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkleri’ni ziyaret etti.

Milletvekili Balık: Tek vazgeçilmezimiz liderimiz Erdoğan’dır

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

Toplam 1353 haber.