Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası başlıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın girişimleri ve talepleri sonucu şehrimizin ev sahipliği yapacağı 2021-2022 sezonu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası başlıyor.

Elazığ Belediyesi asfalt serim çalışmalarına devam ediyor 

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol genişletme ve asfalt serim çalışmaları devam ediyor. 

Elazığ İl Kültür Turizm Müdürlüğü personel alacak 

Elazığ İl Kültür Turizm Müdürlüğü 10 personel alacağını duyurdu. Müdürlük bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar 10 Haziran Cuma gününe kadar başvuru yapabilecek. 

Elazığ’da 219 E Twinning Projesi kalite etiketi aldı 

Milli Eğitim Bakanlığı yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğü koordinesinde yürütülen E Twinning projesi kapsamında Elazığ’da 149 öğretmene ait 219 proje kalite etiketi aldı. 

Sarıeroğlu'ndan asgari ücret ve EYT açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, EYT çalışmasıyla ilgili "Bakan bey 'masamızda' dedi; Bakanlığın yol haritası ve planlaması vardır diye düşünüyorum." dedi. Sarıeroğlu, asgari ücrete ek zam iddialarıyla ilgili olarak Çalışma Bakanı Bilgin'i adres gösterdi.

KOSGEB genç girişimcinin yanında 

KOBİ ölçeğindeki firmalara ve yeni girişimcilere sağladığı desteklerle üretim gücünün artışında önemli rol oynayan KOSGEB, genç girişimcilere de 75 bin liraya kadar vergisiz ve faizsiz finansman sağlıyor. 29 yaşını aşmamış girişimciler, KOSGEB’e başvurarak destek alabiliyor. 

Çevre Haftası etkinlikleri devam ediyor 

Elazığ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Koruma Haftası’nda, doğayı korumak ve daha yaşanılabilir bir çevre oluşturmak için etkinliklerini sürdürüyor. 

Dereceye girenlere ödülleri verildi 

Hayrat Vakfı ve Uluslararası Eğitimciler Derneği tarafından düzenlenen Türkiye kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili flaş açıklama!

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışılırken kritik açıklamalar Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Uluslararası Güvenlik ve Stratejik Çalışmalar Uzmanı Murat Gezici'den geldi.

3600 ek göstergeden sonra gözler EYT'de! 

3600 ek gösterge sonrası açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'nin de gündemlerinde olduğunu söyleyerek "Çalışmalarımız devam ediyor." dedi. Bu açıklamadan sonra milyonların gözü kulağı EYT haberlerine çevrildi.

Başarılı çalışmalara büyük alkış 

Kaya Karaya Ortaokulu öğrencilerinin görsel sanatlar ile teknoloji ve tasarım derslerinde hazırlamış olduğu çalışmalar açılan karma sergide beğeniye sunuldu. 

Bakan Koca'dan 'maymun çiçeği' uyarısı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Maymun çiçeğini biliyoruz, temasla geçiyor. Yurt dışında nasıl gelişti? Temasla oldu artı salgıyla geçiyor, damlacık enfeksiyonuyla geçmiyor. Dolayısıyla salgın, pandemi ve benzeri olabilecek durumu söz konusu değil. Lüzumsuz gündem yapmayalım, vatandaşı tedirgin etmeyelim. Halen de bizde görülmedi ama maymun çiçeğine benzer belirtiler gösteren birçok virüs var. Her benzer görüntü için maymun çiçeği demeyelim" dedi.

Elazığ’da kurban fiyatları bir yılda yüzde 100 zamlandı 

Kırmızı et üreticileri birliği Başkanı Mehmet Çiçek, büyükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı. 

Sanatseverlerden Usta oyununa yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında programlarına devam ediyor.

Helal ürünler için yeni düzenleme 

İç piyasaya sunulacak ürün ve hizmetlere yönelik helal belgesi düzenleyen tüm kuruluşların Helal Akreditasyon Kurumu'nca akredite edilmesi bir yıllık geçiş sürecinin ardından zorunlu olacak. 

Evlerde kavga var!

Şimdilerde tüm evlerde kavga var… Hem de öyle böyle değil, ciddi ciddi kavga var. Evin hanımının isteklerinden kaynaklı değil bu kavga… “Onların var bizim neden yok” gibi eşyaya, maddeye ve ihtiyaca dayalı bir kavga değil bu kavga.

Toplam 1353 haber.