Başarılı çalışmalara büyük alkış 

Kaya Karaya Ortaokulu öğrencilerinin görsel sanatlar ile teknoloji ve tasarım derslerinde hazırlamış olduğu çalışmalar açılan karma sergide beğeniye sunuldu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Kaya Karakaya Ortaokulu tarafından sergi açıldı. Öğrencilerin görsel sanatlar ile teknoloji ve tasarım derslerinde hazırladığı çalışmaların tamamı açılan sergide beğeniye sunuldu. 

Kaya Karakaya Ortaokulu Okul Müdürü Yılmaz Yüksekkaya, “Bizler Kaya Karakaya Ortaokulu olarak öğrencilerimizin göstermiş olduğu hangi alanda olursa olsun her türlü çabanın başarının ve eserin arkasında durmaya devam ediyoruz. Bu noktada öncelikle resim öğretmenimiz Fundagül Türker ve Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Rabia Karataş’ın hazırlamış oldukları bu karma sergiyi de aynı şekilde öğrencilerimizin hazırlamış oldukları bu eserleri destekleyerek bu sergiyi açmış bulunduk” ifadelerini kullandı. 

Görsel Sanatlar Öğretmeni Fundagül Türker, “Burada 1 yıl boyunca çocuklarımızın yaptığı çalışmaları, grup çalışmaları gerek pastel çalışmaları, guaj boya çalışmaları, kara kalem çalışmaları hepsini sunmak istedik. Umarım beğenirsiniz” şeklinde konuştu. 

Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Rabia Karataş, “Bu yıl hep birlikte çocuklarla çok güzel çalışmalar yaptık. Özellikle atık malzemelerden kullanılabilir eşyalara dönüştürülebilecek çok güzel çalışmalar yaptık. Resim çalışmalarımızı, resim sergimiz de olağanüstü oldu. Funda hocamıza da çok teşekkür ederim buradan. Emeği geçen herkese özellikle müdür beyin çok katkıları oldu burada. Kendisine de çok teşekkür ediyorum. Müdür yardımcımız Erbil hocama teşekkür ederim” diye ifade etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN