Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yıldırım: Yeni bir projeyi hayata geçiriyoruz 

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, cumartesi günü yeni bir proje hayata geçireceklerini belirterek, projenin detayları hakkında bilgiler aktardı. 

Fırat EDAŞ ekiplerine yangın tatbikatında tam not

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ) Elazığ İl Müdürlüğü, Elazığ Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü iş birliği ile saha çalışanlarına yönelik yangın tatbikatı düzenledi. Fırat EDAŞ saha çalışanlarına hem teorik hem de uygulamalı iş sağlığı ve güvenliği (İSG) eğitimi de verildi.

Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları temaslarını sürdürdü 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2.OSB Teknova Organize Sanayi Bölgesi inşaat alanında incelemelerde bulunduktan sonra merkeze bağlı Körpe Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarının sorunlarını diledi. 

İhsan Fazlıoğlu, İslam Medeniyeti konulu konferansa katıldı 

Fırat Üniversitesinde medeniyet konuşmaları çerçevesinde “Mekan İle Zaman Çatalında: ‘İslam Temeddünü’ kavramının nazari çözümlemesine bir giriş” konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak İstanbul Medeniyet Üniversitesi Prof. Dr. Öğretim Üyesi İhsan Fazlıoğlu katıldı. 

AGD’den Fetih yürüyüşü

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Fetih Yürüyüşü düzenlendi. İzzetpaşa önünde başlayıp, öğretmenevi önünde son bulan yürüyüşe yoğun katılım sağlandı. 

İnatla siyaset olur mu?

Siyasetten çok hazzetmediğimizi ifade etmekle birlikte ilgisiz de kalamıyoruz. Kim vekillik düşünüyor, kim belediyeyi hesap ediyor ya da kim hangi partiden siyaset yapmayı hedefliyor gibi sorunların tahrik gücü hep yüksek oluyor bizlerde.

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası piyasaların merakla beklediği mayıs ayı faiz kararını bugün saat 14.00'te açıkladı. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faizi yüzde 14'te sabit bıraktı. 

Yeniceli Kemal anma programı 31 Mayıs’ta düzenlenecek

Elazığ Belediyesi, musiki çınarlarına vefa programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Çayda Çıra Musiki Derneği ile birlikte mahalli müziğimizin mihenk taşlarından Yeniceli Kemal adına anma programı düzenlenecek.

Asgari ücrette ara zam formülü masada

Temmuz ayıyla birlikte asgari ücrete düzenleme yapılıp yapılmayacağı tartışmaları sürerken, AK Parti'den konuyla ilgili üst üste açıklamalar geliyor. 

Benzin ve motorine çok büyük zam! 

Brent petrol ve dolardaki ani yükseliş akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacak. Bu gece yarısı (27 Mayıs 2022) itibariyle benzin ve motorine yine çok kallavi zam geliyor.

Jandarma Kupası koşusunu Macitbey kazandı 

Elazığ At Yarışları’nda sezonun 7. Yarış Günü’nde Jandarma Koşusu yapıldı. Jandarma Kupası Koşusu'nu jokeyi Necmi Altın olan Macitbey isimli at kazandı. 

Beydalı Köyü Camisi’nin temeli atıldı

Beydalı Köyü Muhtarı Gülizar Demirpolat, köyleri için yaptırdıkları cami için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Muhtar Demirpolat, “Güzel projeli bir cami olacak inşallah” dedi. 

Özgür Demirtaş: Yalvardık yapmayın diye bunca yıllık inat boşa gidecek

Hükümetin ekonomi politikalarını sıklıkla eleştiren Prof. Dr. Özgür Demirtaş, kredi risk primlerindeki yükselmeye dikkat çekerek en sonunda faiz yükseltmek zorunda kalacaklarını bu inadın boşa gideceğini söyledi.

EBEGEM’de yaz kursları için başvurular başlıyor

Kurulduğu günden itibaren Elazığlı vatandaşlara çeşitli yaş kategorilerinde yaz kursları düzenleyen Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM), her yaz olduğu gibi bu yaz da farklı kategorilerde yaz kursları düzenleyecek. Bu kapsamda yaz süresince ücretsiz olarak verilmesi planlanan kursların başvuruları 1 Haziran Çarşamba günü başlayacak.

Başkan Şerifoğulları, çalışmaları yerinde inceledi 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, vizyon projeleri arasında yer alan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, Elazığlılara hizmet vermeye hazırlanıyor. Başkan Şerifoğulları, tamamlanmasıyla şehrin otopark ihtiyacını karşılayacak olan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu. 

KÖYDES tahsisat komisyonu toplandı 

KÖYDES yatırımları Vali Doktor Ömer Toraman başkanlığında düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.

Toplam 1353 haber.