Elazığ Belediyesi çalışanları için promosyon ihalesi

Elazığ Belediyesi personellerinin maaş promosyon ihalesi gerçekleşti. 9 bankanın katılım sağladığı ihaleyi 5 yıllığına Yapı Kredi Bankası 25 bin 100 TL teklifle aldı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Daha önceden Vakıfbank’ın aldığı promosyon ihalesini bugün itibariyle Yapı Kredi Bankası 25 bin 100 TL bedelle almış oldu. 

Hizmet İş Sendikası Başkan Adayı Mustafa Bahçeci yayımladığı mesajda şunları ifade etti:

Elazığ Belediyesi çalışanları için promosyon ihalesi

BAHÇECİ: MESAİ ARKADAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN!
“Elazığ Belediyesi Daimi İşçi, Belper ve Memur personellere ait banka maaş ve promosyon ihalesi bugün 9 bankanın katılımıyla gerçekleşti. Promosyon ihalesi 5 yıl süre ile Yapı Kredi Bankası’nın vermiş olduğu 25.100 TL teklifle sonuçlanmıştır. Çalışanlarının alın teri kurumadan emeklerinin hakkını ödeyen her daim personelimizin yanında yer alan Elazığ Belediye Başkanımız Sn. Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyoruz. İşçi ve memurlarımızın gerek sosyal haklarını gerekse maaşlarını günü gününe ödeyen Elazığ Belediye Başkanımız Sn. Şahin Şerifoğulları’na promosyon ihalesinde de göstermiş olduğu çabasından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu süreçte bizlerle birlikte hareket eden Elazığ Belediye Başkan Yardımcılarımız İrfan Ergüven ile Sabahattin Uçar’a, Özel Kalem Müdürümüz Muharrem Doğan’a ve Bem- Bir Sen Elazığ İl Başkanı Selim Nazırlı’ya teşekkür ediyoruz. Promosyon ihalesinin başta işçi personellerimiz olmak üzere tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN