Biz Bir Takımız Elazığ ekibi başkentte Bakan Kasapoğlu ile bir araya gelecek 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Biz Bir Takımız projesi kapsamında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ankara'ya gönderilen gençler ziyaretlerde bulundular. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Gençlik ve Spor Bakanlığı "Biz Bir Takımız" projesi kapsamında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başkente gönderilen gençler Ankara'da bir dizi temaslarda bulunarak tarihi ve kültürel dokusu hakkında bilgi aldılar. 

EREN İLİMİZDE BİRÇOK FAALİYET GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Müdürü Abdulsamet Eren şu ifadelere yer verdi; Gençlik ve Spor Bakanlığımız destekleri gerçekleştirilen projeler içerisinde yer alan Biz Bir Takımız projesi kapsamında ilimizde birçok faaliyet gerçekleştirildi. Projenin devamı kapsamında iller arası etkileşim ziyareti olarak Şehrimizden Gençlerimizi Ankara iline uğurladık.Başkentimizde 3 gün kalacak olan gençlerimiz Başkentimizin tarihi ve kültürel yerleri ; Ulucanlar Cezaevi Müzesi,   Hamam önü Gezisi, Taceddin Dergâhı Ziyareti, Mehmet Akif Ersoy Müzesi, Anıtkabir Ziyareti, Polis Müzesi Ziyareti,15 Temmuz Şehitleri Anıtı, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi, Millet Cami, Millet Kütüphanesi, Kurtuluş Savaşı, Cumhuriyet Müzeleri Ziyareti (Eski Meclis),Hacı Bayram Cami ve Çevresi, Altınköy Açık Hava Müzesini gezme fırsatı bulacak gençlerimiz, Yöresel Yemekleri tatma imkanı bulacaklar aynı zamanda burada yeni arkadaşlıklar dostluklar kuracaklar. Gezi kapsamında gençlerimizi Ankara ilinde ağırlayan Bakanlığımıza ve bir çok gencimizin gerek kamplarla gerekse gezilerle yeni şehirler keşfediyor, yeni arkadaşlıklar kuruyorlar. Bu bağlamda da bizleri bu imkanları sunan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na şükranlarımı arz ediyorum” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN