SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Vali Toraman, öğrencileri ödüllendirdi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Yükseköğretim Kurumları Sınavında başarılı olarak, dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayarak ödüllendirdi. 

İşte Elazığ’da yapılacak etkinlikler 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirilmişti. Toplantıda alınan kararlar ve etkinlikler belli oldu. 

Ercan: Sanayi Sitesi Güney Çevreyolu İşgem yanına yapılacaktır

İlimizde yeni sanayi sitesinin kurulacağı alanla ilgili tartışmalar devam ederken bir açıklama da iş insanı ve İyi Parti Aday Adayı Yüksel Ercan’dan geldi.

KPSS Lisans sınavı edildi! 

ÖSYM Başkanı Ersoy, 31 Temmuz'da yapılan KPSS oturumlarının iptal edildiğini açıkladı. 

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında, İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. 

DDK Başkanı Yunus Arıncı'dan yeni açıklama!

KPSS'de aynı soru skandalı için Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı'dan yeni açıklama geldi. KPSS incelemelerinin sürdüğünü söyleyen Arıncı "Ne tek bir gencimizin hakkını yediririz ne de Devletimizin güvenilirliğine halel gelmesine göz yumarız." dedi.

Başkan Çoban Eğitim Şehri Elazığ projesini paylaştı 

Kısa adı HAZARSAM olan Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban daha önce basın aracılığıyla kamuoyuna deklare ettiği Elazığ’ın Kurtuluş Planının ikinci ayağında HAZARSAM olarak hazırladıkları “Eğitim Şehri Elazığ” isimli çalışmasını paylaştı. 

Milletvekili Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile birlikte Akçakiraz Beldesi Hürriyet Mahallesi Muhtarını ve Akçakiraz Beldesi Kıraç Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. 

Şahsuvaroğlu’ndan Elazığ’a büyük yatırım!

Ülkemizin tanınmış iş insanlarından Şahsuvaroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Şahsuvaroğlu Elazığ büyük yatırım yapacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor

Kabine toplantısında Ukrayna’dan tahıl sevkiyatı, koronavirüs salgını ile mücadelede son durum ve 81 ilde yapılacak 150 bin sosyal konut projesi ele alınacak.

27 bin sözleşmeli personel alınacak 

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile 2022 yılının sonuna kadar sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecek personel sayısı 27 bin olarak belirlendi. En fazla personel alımı 19 bin 694 ile uzman tabip alanında yapılacakken onu 7 bin 114 tabip alımı takip etti. 

Başkan Şahin Şerifoğulları’nın söz verdiği projeler hayat buluyor

Türkiye’nin en genç belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’nın söz verdiği projeler bir bir hayat buluyor. 11 ana başlıkta 100 projenin yüzde 75’i gerçekleşirken, imalatı tamamlanan büyük projeler açılış için gün sayıyor.

Başkan Şerifoğulları, çalışmaları inceledi 

Kent meydanı ve yer altı otoparkı inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, projenin tamamlanmasıyla şehrin otopark ihtiyacı büyük oranda karşılanacağını söyledi. 

Elazığ Belediyesi yelek ve yaka kartı olmayan hurda ve atık toplayıcılarına yaptırım uygulayacak

Elazığ Valiliği, geçtiğimiz günlerde kontrolsüz hurda ve kağıt toplama faaliyetlerini önlemek amacıyla mücavir alan sınırları içerisindeki hurda ve atık malzeme toplayıcılarına Elazığ Belediyesi’nden yelek ve yaka kartı alma şartı getirmişti.

Bakan Vedat Bilgin'den EYT açıklaması! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT için beklenen tarihin sorulmasına “EYT tamamlandığında önümüzdeki günlerde açıklanacaktır” dedi.

İçişleri Bakanlığı Elazığ Valiliği’ne genelge gönderdi

İçişleri Bakanlığı, Hacı Bektaş Veli’yi anma etkinlikleri ile Muharrem ayının aynı döneme denk gelmesi üzerine 81 il valiliğine genelge gönderdi. 

Vali Toraman vatandaşların sorunlarını dinledi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman sürekli gerçekleştirdiği halk günü programı dolayısıyla vatandaşlarla bir araya geldi. 

Elazığ Belediyesi şoför alımı kura çekimi sonuçları

Elazığ Belediyesi; personel hizmetleri bünyesinde çalıştırmak üzere daimi süre ile alımını gerçekleştireceği 10 şoför adayını, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde noter tarafından çekilen kura ile belirledi.

3. Ordu Komutanı Korgeneral Türkgenci Vali Toraman'ı ziyaret etti 

3. Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman'ı makamında ziyaret etti.