SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Türk Dünyasından Esintiler Konseri Elazığlılarla buluştu

Elazığ Belediyesinin düzenlediği yaz şenlikleri kapsamında Türk Dünyasından Esintiler Konseri gerçekleştirildi. Konsere Vali Toraman, Başkan Şerifoğulları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Elazığ’a beşinci noter açılıyor 

Elazığ’a yeni açılacak olan beşinci noterliğin konumu resmi gazetede yayımlandı. 

Milletvekili Erol, vatandaşlarla bir araya geldi 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Üniversite ve Çatalçeşme mahallelerini gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Erol, iktidarları döneminde Elazığ’ın pilot il olacağını kaydetti. 

HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Çoban ‘2034 Baskil’ projesini açıkladı 

2023 Türkiye, 2034 Elazığ sloganıyla Elazığ’ın Kurtuluş Planı hazırlayan HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, 2034 Baskil projesini kamuoyu ile paylaştı.

Elazığ Belediyesi’nden duyuru!

Elazığ Belediyesi, personel hizmetleri bünyesinde çalıştırmak üzere daimi süre ile alımını gerçekleştireceği 10 şoför adayını, noter tarafından çekilecek kura ile belirleyeceğini duyurdu.

Vali Toraman: Gezin ve Plajköy’ün altyapı problemini çözmek için çalışıyoruz 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Maden İlçesi’ne Bağlı Plajköy ve Gezin köylerinde devam eden kanalizasyon ve diğer altyapı problemlerinin çözümü için devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgiler aldı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri Elazığ Belediyesi'ni ziyaret etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etti.

Şehrin kalbinin attığı Saray Camii çevresi yenileniyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın ‘Ticaret Doğduğu Geri Dönüyor Projesi’ kapsamında yer alan ‘Çarşı Mahallesi-Sakarya Caddesi, Belediye Sokak, Saray Camii Meydanı ve Belediye İş Merkezi Üstü Sokak Sağlıklaştırma Projesi’ne ilişkin çalışmalara başlanılıyor.

MÜSİAD’da gündem enerji verimliliği oldu 

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi toplantısında enerji verimliliği konuşuldu. 

Elazığ Belediyesi Sinema Akademisi oyuncu seçmeleri başladı

Yeni yıldızlar yetiştirmeyi amaçlayan Elazığ Belediyesi, Sinema Akademisi’ne start verdi.

Başkan Şerifoğulları, Hoca Hasan Hamamı’nda incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, tarih ve medeniyetler merkezi kadim şehir Harput’un gelecek vizyonuna yepyeni değerler kazandırmaya devam ettiklerini söyledi. 

Özay: Hazar Gölü sahil yolu bölgeye ilgiyi artırdı

Elazığ’ın doğal güzelliği ve turizm cenneti özelliği ile bilinen Hazar gölü çevresine yapılan hizmeteler devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden 9 adet arsa satışı

Elazığ Belediyesi mülkiyetinde bulunan toplam 9 adet arsa, 19 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek ihalelerle satışa sunulacak. 

Milletin vekili olmak!

Mesleğim icabı yıllardır siyasileri takip eder ve gezilerine katılırım. Çoğu zaman aşırı yoğunluktan bir çay bile içemeyen siyasiler yeri gelir darlanır yeri gelir sinirlenirler. Bugün size farklı bir vekil tablosu çizeceğim. Son günlerde gezilerine katılarak büyük haz duyduğum ilimiz Milletvekili Sermin Balık. 

11 Adet TOKİ konutunun satışı için başvurular başladı 

TOKİ’nin dar ve orta gelirli vatandaşlar için Elazığ’da satışa sunduğu en düşük başlangıç fiyatı 441 bin ve en düşük başlangıç taksiti bin 656 TL olan 11 konutun başvuruları bugün başladı. 

Demirci: Amacımız ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak

2022 yılının başında kurulan ZİVER Vakfı çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Ağar’dan bayram ziyaretleri

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Kurban Bayramında hemşehrileriyle bir araya geldi. Milletvekili Ağar, bayram namazı sonrasında vatandaşlarla selamlaştı, kurban bayramlarını tebrik etti. Hemşehrileriyle sohbet eden Ağar, daha sonra kabristanlığa giderek aile büyükleri için dua etti.

Elazığ Belediyesi’nden kurban bağışı çağrısı

Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, vatandaşların kurban bağışı hisselerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırarak bu bayramda da bayram sevincinin geniş kitlelerle paylaşılmasına vesile olacak.

Oda Başkanları esnafın sorunlarını Ankara’ya taşıdı 

Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanları Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.