SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Erdoğan'dan Tarım Kredi Marketlerle ilgili flaş çıkış! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos 1922-2022 Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri Kütahya Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. 

Duran: Sosyal konutlardaki vatandaşların evlerinin boşaltılması hukuka aykırıdır 

CHP İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran Elazığ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Konutlarında hak sahibi olan vatandaşların mağduriyetleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "vatandaşların evlerinin boşaltılması ve tüm haklarının ellerinden alınması hem hukuka hem vicdana aykırıdır" dedi. 

İl Jandarma Komutanlığı'nda Rütbe Terfi Töreni düzenlendi 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan Resmi Gazete’de jandarma komutanları atama ve terfi kararları açıklanmıştı. Açıklanan atamaların ardından Elazığ İl Jandarma Komutanlığı görevine Kıdemli Albay Murat Evren atandı. 

Fatih Altaylı, En sert tepkiyi Suat Öztürk verdi 

HaberTürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşe yazısında EPDK’nın güneş enerjisi santralleri ile ilgili düzenlemesine değindi ve yazısında Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk’ten bahsetti. Gazeteci Altaylı, yazısında Suat Öztürk’e destek verdi. 

Başkan Şerifoğulları’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Aziz milletimizin 30 Ağustos 1922’de tarihe altın harflerle yazdığı şanlı zaferin 100. yıl dönümü kutlu olsun.” dedi.

İl Özel İdaresi Doğancık köy yolunda asfaltlama çalışmasına başladı

Elazığ İl Özel İdaresi, Şehit Fethi Sekin’in kabrinin de bulunduğu Baskil Doğancık köy yolunda BSK asfaltama ve naaşının bulunduğu alanda ise çevre düzenlemesi çalışmasına başladı. 

Yüksek Seçim Kurulu 53 zabıt katibi alacak 

Yüksek Seçim Kurulu, 53 zabıt katibi alacağını duyurdu. Kurul, alımların 25 Ağustos'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını bildirdi. 

Orman Genel Müdürlüğü 338 sözleşmeli personel alacak 

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü 338 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2022. 

AK Partili Milletvekillerinden erken seçim bombası! 

AK Parti kulislerinden en doğru haberleri almasıyla bilinen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti milletvekillerinin erken seçim tahminini yazdı. Selvi, AK Parti milletvekillerinin, ""Meclis 1 Ekim’den önce erken toplantıya çağrılırsa seçim kararı alınabilir" sözlerini köşesine taşıdı.

Şerifoğulları: Harput’umuzu yaşam merkezi haline getiriyoruz 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, tarihi Hoca Hasan Hamamı’nda yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaptı. 

Karataş, Güneykent Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı 

Sanayi Mahalle Muhtarı Necati Karataş, Mart ayında yapılacak olan Güneykent Mahallesi muhtarlık seçiminde aday olduğunu açıkladı. 

Ercan, ölümlü trafik kazalarına dikkat çekti!

Otomobil sektöründe faaliyet gösteren iş insanı ve İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, son dönemlerde yaşanan ölümlü trafik kazalarının sebebine dikkat çekti.

Başkanlığa Muhammed Fatih Dursun seçildi 

Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası Elazığ Şubesinin 6. Olağan kongresi yapıldı. İki aday ile gidilen seçimde başkanlığa Muhammed Fatih Dursun seçildi. 

Elazığ OSB takımından gururlandıran başarı

Elazığ OSB İnovasyon Merkezi Teknofest 2022 Model Uydu Yarışma Takımı GMKAM EOSB İnovasyon Merkezi ARGE birimindeki son hazırlıklarını tamamlayarak 22 Ağustos Pazartesi günü Aksaray ROKETSAN Hisar Atış Alanı’nda gerçekleşecek olan atış için Elazığ’dan ayrıldı.

Başkan Şerifoğulları, ziyaretlerini sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ulukent ve Doğukent Mahallelerini ziyaret etti.

Vali Toraman, Belediye Çarşısı esnafını dinledi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mithat Ulaş’ı ve Belediye Çarşısı esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinleyip sohbet etti.

Elazığ’da 3.3 büyüklüğünde deprem

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

TEKNOVA OSB toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ TEKNOVA OSB 15. Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi

Şehir Stadyumunda sona doğru

Yapımına devam edilen Elazığ Şehir Stadyumunda Çim Serme işlemlerinin yakın zamanda gerçekleştirilmesi bekleniyor.