Başkanlığa Muhammed Fatih Dursun seçildi 

Tarım Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası Elazığ Şubesinin 6. Olağan kongresi yapıldı. İki aday ile gidilen seçimde başkanlığa Muhammed Fatih Dursun seçildi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

TOÇ Bir – Sen Elazığ şubesinin 6. Olağan kongresi TOÇ Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Fikret Akdeniz’in divan başkanlığında yapıldı. Muhammed Fatih Dursun ve Aydın Karadağ başkanlık için yarıştı. Memur Sen’in kurucu başkanı Mehmet Akif İnan’ı rahmetle anarak sözlerine başlayan TOÇ Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Fikret Akdeniz, sendika olarak yaptıkları çalışmalara değinerek kongrenin hayırlı olmasını temenni etti. 

TOÇ Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı Muhammed Fatih Dursun, seçimde kaybedenin olmayacağını ifade ederek kongreye katılanlara teşekkür etti. TOÇ Bir-Sen Malatya Şube Başkanı İlhami Polat, sendika olarak yaşadıkları sorunlara nasıl çözüm bulunması gerektiğine değindi. İki adaya başarılar dileyen Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, seçimin hayırla sonuçlanmasını temenni etti. Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Kongreler, birlik ve beraberliğimizi perçinleme günleridir” dedi. 

TOÇ Bir – Sen Başkan Adayı Aydın Karadağ, seçim sonucunun saygıyla karşılanacağını belirterek katılımcılara teşekkür etti. İki liste ile gidilen kongrede Muhammed Fatih Dursun başkanlığa seçildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN