SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

1.Çocuk Festivali’ne çocuklardan büyük ilgi

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen Playland 1. Çocuk Festivali yoğun katılımla gerçekleşti.

Yıldırım: Yeni bir projeyi hayata geçiriyoruz 

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, cumartesi günü yeni bir proje hayata geçireceklerini belirterek, projenin detayları hakkında bilgiler aktardı. 

AGD’den Fetih yürüyüşü

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Fetih Yürüyüşü düzenlendi. İzzetpaşa önünde başlayıp, öğretmenevi önünde son bulan yürüyüşe yoğun katılım sağlandı. 

İnatla siyaset olur mu?

Siyasetten çok hazzetmediğimizi ifade etmekle birlikte ilgisiz de kalamıyoruz. Kim vekillik düşünüyor, kim belediyeyi hesap ediyor ya da kim hangi partiden siyaset yapmayı hedefliyor gibi sorunların tahrik gücü hep yüksek oluyor bizlerde.

Elazığ’ın Milli Eğitim yatırımları konuşuldu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında, İl Milli Eğitim Yatırım Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. 

Federasyon Başkanı Üstündağ’dan Rektör Göktaş’a ziyaret 

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret ettiler. 

Başkan Şerifoğulları, çalışmaları yerinde inceledi 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, vizyon projeleri arasında yer alan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, Elazığlılara hizmet vermeye hazırlanıyor. Başkan Şerifoğulları, tamamlanmasıyla şehrin otopark ihtiyacını karşılayacak olan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu. 

KÖYDES tahsisat komisyonu toplandı 

KÖYDES yatırımları Vali Doktor Ömer Toraman başkanlığında düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.

Başkan Adayı Koç, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi Başkan Adayı Ahmet Fethi KOÇ, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Adayı KOÇ, Elazığ Belediyesi birimlerinde hizmet veren personeli ziyaret etti, talepleri ve önerileri dinledi. 

Başkan Şerifoğulları’nın projeleri şehre değer katıyor

Şahin Şerifoğulları idaresindeki Elazığ Belediyesi şehre değer katan çalışmalarla adından söz ettiriyor. Şantiye belediyeciliğinin gereksinimlerini yerine getiren Elazığ Belediyesi bu anlamda kamuoyunun takdirini kazanıyor. Göreve gelmeden 11 ana başlıkta 100 projesini kamuoyu ile paylaşan Başkan Şerifoğulları, hedefe emin adımlarla ilerliyor. Bugün kentin doğusundan – batısına, kuzeyinden güneyine belediye çalışmaları süratle devam ediyor.

Detay yeni sayısıyla okurlarıyla buluşuyor

Elazığ’ın en uzun soluklu dergisi Detay, 34’ncü sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Veysel Demirci yer aldı.

Başkan Kurnaz, mazbatasını aldı 

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına seçilen Turan Kurnaz, mazbatasını alarak görevi Eski Başkan Cemil Erdem’den aldı. 

Elazığ Belediyesi’nden arsa satışı

Elazığ Belediyesi EBUAŞ A.Ş.’ye ait Rızaiye Mahallesi Yukarı Mezra’da bulunan 4 adet taşınmaz arsayı, 27 Mayıs 2022 tarihinde saat 10.30’da başlayacak dört ayrı açık artırma usulü ihaleyle satışa sunuyor.

Başkan Çoban Elazığ’ın kurtuluş planını açıkladı

HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban düzenlediği basın toplantısıyla Elazığ’ın Kurtuluş Planını açıkladı. Başkan Çoban, yaptıkları araştırma sonuçlarından hareketle şehrin sorunlarının çözüm önerilerini dile getirdi. Başkan Çoban açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Türkiye İstatistik Kurumu 14 sözleşmeli personel alacak 

Türkiye İstatistik Kurumu 14 sözleşmeli bilişim personeli alacak. 

Kabine bugün toplanıyor 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün yoğun bir gündem ile toplanacak. Beştepe'deki toplantıda iç ve dış gelişmeler değerlendirilecek. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusu da öncelikli gündem maddesi olarak ele alınacak.

Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı mı?

CHP'nin Maltepe mitinginin ardından Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük ile Halk TV yazarı İsmail Saymaz aynı şeyi yazdı. Kılıçdaroğlu bu mitingle "cumhurbaşkanı adayıyım" dedi.

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü’nden arsa satışı 

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, arsa ve bahçeli kerpiç ev satışı ihalesine çıktı. 

Prof. Dr. Çoban’dan ELMİYAD’a Ziyaret

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZAR-SAM) Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban,  Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.