SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Milletvekili Balık ve Başkan Yıldırım Arıcak ilçesi ve beldelerini ziyaret etti 

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindeki heyet Arıcak ilçesi ve beldelerini ziyaret ederek, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Olağan genel kurulda ortalık bir anda karıştı

Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2021 yılı olağan genel kurulunda ortaklık bir anda karıştı. Genel kurulda itirazlarda sesler yükseldi, araya polis girdi. 

Özhaseki, Harput’u ziyaret etti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare Toplantısı’na katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları, dün akşam Harput’ta bir dizi incelemelerde bulundular.

Milletvekili Erol’dan ELFED Genel Başkanı Elgin’e ziyaret 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu’dan Vali Toraman’a ziyaret 

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı ziyaret etti. 

Özhaseki'den Başkan Şerifoğulları'na tam not!

Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçilen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın ilimizde gerçekleştirdiği projeleri toplumun tüm kesiminden takdir görmeye devam ediyor.

Özhaseki, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, yerel yönetimler başkan yardımcıları ile çevre illerden gelen belediye başkanları AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

Özhaseki, Vali Toraman ve Başkan Şerifoğulları’nı ziyaret etti 

Elazığ’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Vali Dr. Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’yla bir araya geldi.   

Elazığ’da deprem oldu 

Elazığ’ın Maden İlçesi’nde saat 14.10’da AFAD’ın verilerine göre 3.3 büyüklüğünde, Kandilli Rasathanesi’nin verisine göre 3,0 büyüklüğünde deprem oldu. 

Bölge Müdürü görevden alındı

DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar görevden alındı. Yerine Bursa 1. Bölge Müdür Yardımcısı Kenan Akyürek atandı.

MÜSİAD’da gündem DSİ faaliyetleri oldu 

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı'nda su sıkıntılarının yaşanması ve su kullanımının önemi konuşuldu. 

Elazığ Belediyesi 33 arsasını satışa çıkardı 

Elazığ Belediyesi 4 mahallede bulunan 33 arsayı satışa çıkardı. İhale 5 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek. 

Milletvekili maaşına zam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önceki gün Meclis’e sunulan ek bütçe teklifinden, emekli vekiller, eski cumhurbaşkanları, eski başbakanlar ve eski meclis başkanlarının da emekli aylıklarına zam çıktı. Ek bütçeyle milletvekillerine 17 bin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına 41 bin lira zam geliyor.

Seçimlerle ilgili bomba kulis! 

Erken seçim tartışmaları sürerken, 2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle ilgili bomba bir kulis haberi geldi. Hürriyet yazarı Nuray Babacan, seçimlerin 14 Mayıs 2023'te yapılmasının gündemde olduğunu yazdı. Çok sayıda faktörün ele alınarak 2023 Haziran seçimlerinin aynı yılın mayıs ayına çekilmesi görüşünün oluştuğu belirtildi.

Elazığ Belediyesi çalışanları için promosyon ihalesi

Elazığ Belediyesi personellerinin maaş promosyon ihalesi gerçekleşti. 9 bankanın katılım sağladığı ihaleyi 5 yıllığına Yapı Kredi Bankası 25 bin 100 TL teklifle aldı. 

Elazığ’ın en büyük ikinci alt yapı ihalesi gerçekleştirildi 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim projeleri arasında yer alan ve Elazığ’ın yapılacak olan ikinci en büyük ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi ALKEN İnşaat 298.922.923.00 TL’lik teklifi ile kazandı. 

Vali Toraman vatandaşların sorunlarını dinledi 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Halk Günü programları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. 

Erdoğan cumhurbaşkanı adayı olmayacak mı? 

Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olmayacağını söyleyen muhalefetin iddiasını kaleme alan Abdulkadir Selvi, "Erdoğan aday olmazsa diye yapılmış bir B planı yok. C planı da yok. Hatta alfabenin 29 harfini de saysanız ‘Erdoğan’sız bir formül yok." dedi.

Kuzova GES yapımı projesi için ihale yapılacak 

Elazığ Kuzova Pompaj Sulaması GES yapımı çalışmaları için 29 Temmuz Cuma Günü ihale yapılacak.