SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Gürkan: Her yeni iş zirvesi yeni bir ekonomik heyecan ve ticari fırsattır 

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan ve beraberindeki Elazığlı iş insanları, 10-12 Haziran tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleştirilecek olan Türk-Arap İş Zirvesi'ne katılacak. 

Saadet Partisi Maden ilçe başkanı Zülküf Sinanoğlu oldu 

Saadet Partisi Maden İlçe Başkanlığı’na Zülküf Sinanoğlu getirildi. 

STK Platformu yeni gündem maddeleri ile toplandı 

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu çalışma grubu ve danışma grubu, sanayi sitesi ve ikinci muayene istasyonu kurulmasını gündeme taşıdı. 

Başkan Eker: Dini değerlerle ilgili paylaşımlara tepki gösterdi 

Elazığ Diyanet-Sen Elazığ Şube Başkanı Yusuf Eker son günlerde üst üste yaşanan dini değerleri aşağılayan sosyal medya paylaşımlarına tepki gösterdi.

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili flaş açıklama!

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışılırken kritik açıklamalar Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Uluslararası Güvenlik ve Stratejik Çalışmalar Uzmanı Murat Gezici'den geldi.

Başkan Şerifoğulları, hizmette 3’üncü yılını değerlendirdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonlarının ortak canlı yayınında 3 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları ve gelecek projelerini anlattı. 

Başkan Çoban eğitim çalışmaları planını açıkladı

Kısa adı HAZARSAM olan Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban daha önce basın aracılığıyla kamuoyuna deklare ettiği Elazığ’ın Kurtuluş Planının ikinci ayağında HAZARSAM olarak hazırladıkları “EĞİTİM ŞEHRİ ELAZIĞ” isimli çalışmalarını anlattı.

Başkan Şerifoğulları, canlı yayında 3 yıllık hizmet sürecini değerlendirecek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 7 Haziran Salı günü(bugün) , saat 21.00’de Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E ortak canlı yayınında 3 yıllık hizmet sürecini değerlendirecek.

Elazığ TSO’da sıramatik dönemi 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda hizmet kalitesini arttırmak maksadıyla sıramatik sistemi uygulaması başladı. 

Başkan Şerifoğulları şehir genelindeki belediye çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediye çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Alan, ETSO başkanlığına adaylığını açıkladı

Elazığ TSO eski Başkanı ve İş insanı İdris Alan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Dedeman Otel'de basın mensuplarıyla bir araya gelen İş insanı İdris Alan, Elazığ'ın geleceği için göreve talip olduklarını belirtti. Yarım kalan işleri tamamlamak adına göreve yeniden talip olduklarını aktaran Alan, hizmete hazır olduklarını belirtti. 

Başkan Akmurat: Zirai don kayısı üreticilerini ciddi anlamda etkiledi 

İklim şartları nedeniyle kayısı üreticilerinin son 2 yıldır mağdur olduğunu ifade eden Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat, kayısı üreticisinin daha sistematik ve kurumsal bir şekilde desteklenmesi gerektiğini söyledi. 

Başkan Şerifoğulları AYGAD üyelerini ağırladı

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği (AYGAD) tarafından Doğu ve Güneydoğu Bölgesi illerine yönelik düzenlenen kültür gezisi kapsamında dernek üyeleri Elazığ’a geldi.

Kızılay Mahallesi’ndeki asfalt çalışmaları devam ediyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir içi ulaşımı daha konforlu duruma getirmek için 41 mahallenin tamamında yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Gezici'nin son seçim anketi açıklandı!

Gezici Araştırma, yaptığı son ankette katılımcılarına milletvekili seçimlerine dair soru yöneltti. Buna göre, AK Parti'nin oyu yüzde 35,4, CHP'nin oyu yüzde 26,7 olarak belirlendi.

Başkan Karaca: Konunun takipçisi olacağız 

Üçüncü Sanayi Sitesinin yapılacağı alanla ilgili yaşanan tartışmalara ilişkin açıklama yapan Ziraat Mühendisleri Odası Elazığ Şube Başkanı Mehmet Karaca, “Ancuz Köyü’ne yapılması planlanan üçüncü sanayi sitesi talebi hukuka aykırı ve usulen bile reddedilmesi gereken bir durumdur” dedi. 

Abdülkadir Selvi'den erken seçim iddiası! 

AK Parti kulislerinden en doğru bilgileri alan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 2023 seçimlerinin erkene alınabileceğini yazdı. Abdülkadir Selvi, Haziran 2023'te yapılması planan genel seçimlerin Kurban Bayramı nedeniyle öne çekilebileceğini yazdı. 

Başkan Öztürk, OSB 5. kısım ikinci etapta inceleme yaptı 

Organize Sanayi Bölgesi beşinci kısım ikinci etapta yürütülen alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Suat Öztürk, çalışmaların devam ettiği alanın tamamının tahsis edildiğini söyledi. 

Hız sınırı yükseltildi! İşte yollarda yeni hız limitleri

İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika duyurusu. 81 il valiliğine gönderilen yazı ile otomobil hız sınırları yükseltildi. 1 Temmuz'da başlayacak yeni uygulamaya göre, hız sınırı Edirne'den Şanlıurfa'ya kadar uzanan otoyolda 130 kilometre/saat, Kuzey Marmara otoyolu, İstanbul-İzmir, Ankara-Niğde otoyollarında ise 140 kilometre/saat olacak.