SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Karakuş: Demirbağ’ın açıklamasını samimi buluyoruz 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Konya’da katıldığı bir TV programında, milletvekili maaşıyla geçinemediğini ifade etmesinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Karakuş, "Milletvekilinin maaşının kendisine zar zor yeteceği açıklamasını samimi buluyoruz" dedi. 

Muhtarların sorun ve çalışmaları masaya yatırdı 

Elazığ Muhtarlar Derneği’nin toplantısının bu defaki durağı Kızılay Mahallesi oldu. Toplantının gündeminde mahallelerin sorunları ve çalışmaları vardı.

Milletvekili Ağar’ın girişimleriyle mağduriyet sona erdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ın girişimleriyle AK Parti Grubu tarafından hazırlanan kanun teklifinin torba yasa kapsamında TBMM’de kabul edilmesi neticesinde Elazığ Belediyesi ve Elazığ İl Özel İdare çalışanlarının yemek yardımına yönelik 2014 yılından buyana devam eden sorun ortadan kaldırıldı.

Vali Toraman Sugözü Mahallesi’ni ziyaret etti 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Sugözü Mahallesini ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Seda Gündoğan’dan bilgi aldı. 

Gürgözeler: Yarım kilo et yemekte Demirbağ’ın geçinmesine yetmedi

İyi Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın milletvekili maaşıyla geçinemediği, danışmanından borç aldığı söylemine sert çıkarak, “asgari ücret veya 2.500 lira emekli maaşıyla ay sonunu getirmeye çalışan vatandaşla alay edercesine konuşmalar yapan milletvekili Demirbağ’ı ciddiyete davet ediyorum” dedi. 

Vali Toraman, Türkiye birincisini ağırladı 

Elazığ Valisi Ömer Toraman,  LGS’de 500 tam puan alan Aykut Emir Usta'yı makamında ağırlayarak tebrik etti. 

Milletvekili Erol: Deprem konutları 2020 yılına göre fiyatlandırılmalıdır 

TBMM'de görüşülen Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı üst komisyon toplantısında konuşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, elazığ’da yapılan deprem konutları 2020 yılına göre fiyatlanması gerektiğini söyledi. 

Elazığlı öğrencilerden Demirci’ye teşekkür ziyareti

Ziver Havacılıkta stajlarını tamamlayan Elazığ Boğaziçi Lisesi Havacılık bölümü öğrencileri, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’ye Holding binasında teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Haber Ayrıntı 14 yaşında

Elazığ basın-yayın hayatına yeni bir soluk ve anlayış getiren Haber Ayrıntı Gazetesi, kuruluşunun 14. yılını kutluyor.

Milletvekili Bulut: NATO’dan tarihi bir diplomasi zaferi elde ettik 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, NATO zirvesiyle elde ettiğimiz tarihi önemdeki diplomatik başarı, bir sürecin sonunda gelmiş bir başarıdır dedi. 

Milletvekili Şaroğlu: Pertek Köprüsü acil ihtiyaç 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Pertek köprüsüne acil ihtiyaç olduğunu belirterek, köprünün yapımına bir an önce başlanması gerektiğini söyledi. 

3600 ek gösterge ve öğrenci affını içeren yasa teklifi TBMM'ye sunuldu

AK Parti, 3600 ek gösterge, çeşitli nedenlerle üniversite öğrenimi yarım kalanlara eğitime geri dönme imkanı veren öğrenci affının da yer aldığı ekonomiye ilişkin yasa teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu.

FKA Yönetim Kurulu Toplantısı Bingöl’de yapıldı 

Fırat Kalkınma Ajansı’nın (FKA) 2022 Yılı Haziran ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Bingöl ev sahipliğinde yapıldı. 

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı kaç oldu? 

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Mayıs ayında 138 bin 976 oldu. Yakıta gelen zamma rağmen Elazığ’da araç sayısı aynı yılın bir önceki ayına göre 275 adet arttı. 

Başkan Turgay Gündoğan: Yeni bir Sivrice inşa ediyoruz

Elazığ'ın turistik ilçelerinden olan Sivrice'de bugünlerde gözle görülür hizmetler göze çarpıyor. Göreve geldiği 2019 yılından bugüne ilçenin çehresini değiştiren çalışmalara imza atan Başkan Turgay Gündoğan ile Detay Dergisi okuyucuları için bir söyleşi gerçekleştirdik. İlçenin Kentsel Dönüşüm ve doğalgaz ile daha çok geliştiğini belirten Başkan Gündoğan, Kültür ve Kongre Merkezi'nin kısa sürede hizmete sunulacağını ifade etti.

Adını sen koy!

Türkiye; stratejik, birçok ülkenin iştahını kabartan ve küresel emellerin gerçekleştirilmesi hayallerinin bolca senaryolaştırıldığı ve zaman zaman simülasyonların yapıldığı bir coğrafya üzerinde bulunuyor.

Başkan Çoban Elazığ’ın Turizm Planı projesini açıkladı 

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban Elazığ’ın Turizmi ile ilgili yapmış oldukları çalışmalarını açıkladı. 

Kabine, Kurban Bayramı öncesi yoğun gündemle toplanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak kabineden, temmuz ayında yapılması beklenen ücret zamları ve bayram tatilinin süresine ilişkin bir karar çıkması bekleniyor.

Yeniden Refah'tan LGBT açıklaması 

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları 81 ilde eş zamanlı bir basın açıklaması gerçekleştirdiler. Bu kapsamda Elazığ’da da parti üyeleri öğretmenevi önünde “LGBT ahlaksızlığına geçit vermeyeceğiz" dediler. Basın açıklamasını Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Akın Karakaya yaptı.