SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Kabine önemli gündem maddeleriyle toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine yoğun bir gündemle toplanıyor. Masada kritik başlıklar var. 

Çevik: Balkanlar’da 100’e yakın somut mirası ayağa kaldırdık

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkan Yardımcısı Elazığlı Hemşehrimiz Mahmut Çevik, VIII. Uluslararası Balkan Tarihi Araştırmaları Sempozyumu’nda konuştu.

Saadet Partisi’nden Aksaray Mahallesi’ne ziyaret

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri Aksaray Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. 

Başkan Sadak, Perinçek'i kınadı

Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak, Peygamber Efendimize yönelik sözler sarf eden Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i kınayarak, özür dilemeye davet etti.

Kılıçdaroğlu, temel atma törenine katılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ'da inşa edilecek olan okulun temel atma törenine katılacak.

Elazığ Belediyesi’nden dolandırıcılara karşı uyarı

Elazığ Belediyesi, Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları ve idarecilerin isimlerini kullanarak, bağış adı altında yardım talebinde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Metropoll anket sonuçları dikkat çekti!

Metropoll Araştırma'nın yaptığı milletvekili seçimi anketine göre; kararsızlar dağıtılmadan AK Parti'nin oy oranı yüzde 28,7, CHP'nin yüzde 20 oldu. Kararsızlar oransal olarak dağıtıldığında ise AK Parti ile CHP arasındaki fark 10 puana çıktı.

Gül: Partimize yoğun teveccüh var

Yeniden Refah Partisi saha ve teşkilat çalışmalarına devam ediyor. 

Elazığ Belediyesi yeni bağlantı yolları açmaya devam ediyor 

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Elazığ’da kent genelinde yol bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 

Ağın Belediyesi araç parkını genişletiyor 

Ağın Belediyesi araç filosuna yenilerini ekledi.  

Elazığ Belediye Meclisi toplantıları başladı 

Elazığ Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantıları ilk oturumuyla başladı. 

Beyhan Sağlık Ocağında Doktor yok!

Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı Beyhan Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktorun tayinini çıkmasının ardından beldenin 15 gündür doktorsuz olduğu iddia edildi..

20 Bin öğretmen ataması yapılacak 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 20 bin öğretmen ataması yapılacak. 

Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı Projesinde sona gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projeleri arasında yer alan ve tamamlanmasıyla birlikte şehrin otopark ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan “Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı" projesi ile çevresinde başlatılan altyapı çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Meteoroloji Elazığ ve komşu illeri uyardı 

Meteoroloji Elazığ ve komşu illeri sıcaklığa karşı uyardı. 

Ağrı'ya var Elazığ'a yok!

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde tespit edilen ve piyasa değerinin 1,2 milyar dolar olduğu belirtilen altın ve gümüş rezervlerinin çıkarılıp işlenmesi için Ağrı’da 160 milyon dolarlık tesis yapılacak.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Başkan Arslan’dan TOGG tesislerine ziyaret 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve oda borsa başkanları TOGG Gemlik tesislerini ziyaret etti. Ziyarete Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan da katıldı. 

Çoban, Sivrice ilçesi için hazırladığı projeleri paylaştı 

Şehrin kalkınmasına katkı sunacak proje çalışmaları kapsamında her hafta bir sektörle alakalı çalışmalarını paylaşan Hazarsam Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban bu defa da Sivrice’nin gelişimi için hazırladığı projelerini paylaştı.