SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Bahşi, güven tazeledi

Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şubesi delege seçimi gerçekleştirildi. Delege seçimlerini Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi kazandı. 

Başkan Duran: Eylül’de başlayacağı söylenen ödemelerin fiyatları neden açıklanmıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremin ardından Elazığ’da riskli alan ilan edilerek kentsel dönüşüm kapsamına alınan mahallelerde inşa edilen konut ve işyerlerinin fiyatlarının açıklanmamasına tepki gösterdi.

ETSO Biyogaz Tesisinin açılışı gerçekleştirildi 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından şehre kazandırılan Biyogaz Tesisi’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.  Tesisten elde edilen kazancın yıllık +uçukluk kısmı, Elazığ’daki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. 

Hisarcıklıoğlu’nan Elazığ Belediyesi'ne ziyaret 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Elazığ Belediyesi’ni ziyaret etti.

HÜDA PAR’dan Salçalı Köfte Festivali açıklaması

HÜDA PAR İl Başkanı Yasin Kavaklı, Elazığ’da düzenlenecek olan Salçalı Köfte Festivali için davet edilen sanatçıları eleştirdi. 

Türk Büro Sen’den 2023 hedefleri toplantısı

Türk Büro Sen Elazığ Şubesi düzenlediği toplantıda 2023 hedeflerini görüştü. Programa Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Türk Büro -Sen Genel Başkan Yardımcıları Özkan Ulupınar,  Sami Çam ve sendika üyeleri katıldı. 

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’ndan Elazığlılara teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de CHP’nin TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada “İzmir’den bütün Elazığlı hemşerilerime CHP’nin ve üyelerinin selamlarını, saygılarını gönderiyorum. Onlara yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Şerifoğulları toplu iş yeri alanlarında incelemelerde bulundu 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin vizyonuna katma değer sağlamak hedefi doğrultusunda şehre kazandırılacak İnşaat Malzemecileri Sitesi, Atık Toplayıcılar ve Hurdacılar Sitesi ile Briketçi-Kiremitçiler Sitesi oluşturulacak alanlarda incelemelerde bulundu. 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Elazığ programı belli oldu 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere 24 Eylül Cumartesi günü Elazığ’a geliyor. 

Milletvekili Ağar, sanatçılarla buluştu 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, memleketi ve seçim bölgesi Elazığ'da ziyaretlerini yoğun tempoda sürdürüyor.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Pertek Köprüsü sözü

Elazığ'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada yıllardır kamuoyunun talep ettiği ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un sık sık dile getirdiği hatta mecliste soru önergesi bile verdiği Pertek Köprüsü'nün yapılması için söz verdi.

Elazığ Belediyesi’nin projesi örnek teşkil edecek

Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir çevre bırakmak hedefiyle geri dönüşüm yelpazesini her geçen gün genişleten Elazığ Belediyesi, çevresel yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor.

Elazığ’a bakan yakışır!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Elazığ’da yaptırılacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin temel atma töreni ile Grup Toplantısını gerçekleştirmek üzere ilimize gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ’a bakanlık sözü verdi. 

Bakan Derya Yanık Elazığ’a geliyor 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Elazığ’a geliyor. 

Milletvekili Ağar Akçakiraz'da incelemelerde bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ programı kapsamında ziyaretlerini yoğun tempoda sürdürüyor.

Başkan Yaşar: 24 Eylül’de Elazığ tarihi günlerinden birini yaşayacak 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Eylül ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında yapıldı. Başkan Yaşar, 24 Eylül Cumartesi günü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Elazığ’a gelmesinin önemli olduğunu vurguladı. 

Elazığ’da altyapı yenileme çalışmaları sürüyor

Elazığ’ın 40 yıllık altyapı sorununu çözüme taşıyacak içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan altyapı yenileme projesinin birinci ve ikinci etap çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar doğrultusunda şehir genelinde yaklaşık 9 kilometrelik yeni hat imalatı gerçekleştirildi.

Başkan Taşkın: Haklı taleplerimize kulak tıkamayın 

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, Milli Eğitim İl Binası önünde yetkililere seslenerek, öğretmenlerin taleplerinin karşılanmasını istedi.