SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne Rıfat Çetinkaya atandı 

Elazığ Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü İrfan Yavuz, Göç İdaresi Başkanlığı uhdesine atanırken yerine Alanya İl Göç İdaresi Müdürü Rıfat Çetinkaya atandı.

Elazığ Belediyesi şehir genelinde hijyen çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, daha hijyenik ve sağlıklı bir çevre için şehirde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

YÖK’ten Fırat Üniversitesi’ne turuncu bayrak 

2022 Yılı YÖK Engelsiz Üniversite bayrak ödülleri kapsamında Fırat Üniversitesi Kütüphane Binasına turuncu bayrak ödülü verildi. 

Milletvekili Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Keban İlçesi’nde bir dizi temaslarda bulundu. 

Öğretmenlere ödeme müjdesi

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda görev yapan öğretmenlere verilecek hazırlık ödeneceği için tarih belli oldu. İşte yapılan açıklama.

Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı oluşturuluyor 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı” için iş birliği protokolü imzalandığını açıkladı. 

Defterdar Esen ve Hangün, MÜSİAD Dost Meclisi’nde 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı MÜSİAD üyesi, Simya Koleji sahibi, YMM Osman Demirel’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Arslan: Ticaret Borsası üretimin destek merkezi olacak

Elazığ Ticaret Borsası Başkan Adayı Şenol Arslan, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla devam ettiriyor.

KYK yurt sonuçları açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, birinci faz yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Karayolları ve Özel İdare sahaları yenileniyor 

Şehrimizde bulunan ve geçmiş zamanda gerek antrenman gerekse maçlara ev sahipliği yapmış Karayolları ve İl Özel İdare Sentetik Sahaları yenileniyor. 

Eğitim Bir Sen’den delege ve tanıtım toplantısı 

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesi’nin Delege Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Genel Meclis Üyesi Özay’dan Sözcü’ye tepki!

Geçtiğimiz gün İl Genel Meclisinde görüşülen ve bazı meclis üyelerinin görüş alışverişini “cumhur ittifakında yol çatlağı” olarak duyuran Sözcü Gazetesine İl genel meclis üyesi Suphi Özay’dan tepki geldi.

Başkan Şerifoğulları Hüseynik yolundaki çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Harput Mahallesi ile Hüseynik arasındaki ulaşımı sağlayan ve türkülere konu olan tarihi “Şeher Yolu”nun, turizme kazandırılması için başlatılan rekreasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Şerifoğulları’na, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

Akıncılar buluşması gerçekleştirildi

1980 Öncesi Türkiye'nin en önemli gençlik ve siyasi hareketlerinden olan Akıncılar Hareketi Mensupları, sosyal ve kültürel faaliyetlerine yeniden başlamak amacıyla bir araya geldi.

Vali Toraman'dan internet medyasına veto!

Elazığ Valiliği bünyesinde Vali Ömer Toraman ve eşi Neşe Toraman'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu'nda ilin her kesiminden davetlilerin katıldığı ancak Elazığ'da yayın yapan İnternet Haber sitelerinin davet edilmemesi imtiyaz sahipleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Başkan Arslan: Kırtasiye ürünleri kırtasiyeden alınmalı 

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala yaptığı açıklamada öğrenci ve velileri uyararak kırtasiye ve tüm okul araç ve gereçlerinin TSE kriterlerine uygun ve ambalajı şekilde kırtasiyelerden alınması çağrısında bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı adaylığı mesajı

Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, 6'lı masada kendi ismi üzerinde anlaşılırsa aday olmaya hazır olduğunu belirtti.

Elazığ Belediyesi 23 dükkânı satışa çıkardı 

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait olan Kızılay Mahallesi’ndeki Traktörcü Esnafları Sitesi’nde 23 dükkan Elazığ Belediyesi tarafından satışa çıkarıldı. 

Kabine önemli gündem maddeleriyle toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kabine yoğun bir gündemle toplanıyor. Masada kritik başlıklar var.