Eğitim Bir Sen'den delege ve tanıtım toplantısı 

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesi'nin Delege Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Yapılan toplantıda Şube Başkanı İbrahim Bahşi yeniden aday olduğunu açıklarken, gündeminde kariyer sistemi ve promosyona da yer verdi. 

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesi’nin Delege Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Eğitim camiasının yaşadığı sorunları anlatan Eğitim Bir Sen 1’nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, kariyer sistemine düzenleme getirilmesi gerektiği çağrısına değindi. 

BAHŞİ: EYLEM SÜRECİ BAŞLATACAĞIZ 

Başkan Bahşi, “Genel merkez düzeyinde dosyalarla konuyu ilettik. Birincisi meslek kanunu diğeri de promosyon konusu. Meslek kanunu noktasında beklentilerimizi karşılayan bir kanun çıkmadı. Bununla ilgili bir eylem süreci başlatacağız. Bir değişiklik olmazsa şuanda bizim genel merkezimize ilettik öyle yada böyle her gün binlerce tweet atılıyorsa öğretmenler bu konuda mutsuzsa bu konuyu yeniden gündeme alın. Bu sınav konusu öğretmenlerin motivasyonunu bozdu bunu bir dinleyin öğretmenleri rahatsız eden bir konu. Şuan geldiğimiz noktada Cumhurbaşkanımız ile görüşme yapıldı” diye kaydetti. Promosyon konusunun takipçisi olduklarını ifade eden Bahşi, yeniden aday olduğunu da açıklayarak destek istedi. Başkan Bahşi, “Başkanlık yaptığımız 2 dönem boyunca bizlere destek olan siz değerli arkadaşlarımızın teveccühü ve beklentisi ile alanda bir tarama yaptıktan sonra hep birlikte çıktığımız bu yolda devam edelim kararının çıkması üzerine 3. Dönem de bu görevi yürütmek üzere sizlerle beraber çıktığımız bu yolda yine sizlerle beraber burada bunun besmelesini çekerek yola çıkacağız tekrardan” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN