SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü binasının yeni yeri belli oldu

Elazığ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Binası’nın bulunduğu 13.700 m2 alan ile Malatya Yolu Üzerinde Kesikköprü Mevkiinde bulunan ve “Harput Yerleşkesi” sınırları içerisinde yer alan yaklaşık 750.000 m2 alanın takası gerçekleşti. Böylece iki kurum için de önem arz eden araziler ile ilgili önemli bir gelişme sağlanmış oldu.

Ek göstergede 3 alternatif

Merve Kavakçı dahil 23 büyükelçi merkeze çekildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Tarihi Öğretmenevi Millet Kıraathanesi’ne dönüştürülecek 

Elazığ Belediye Meclisi, haziran ayı oturumlarına birinci birleşim ile başladı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, tarihi öğretmenevi binasının millet kıraathanesine dönüşeceğini kaydetti. 

Elazığ’ı geleceğe taşıyan projeler hayat buluyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerioğulları’nın 5 yıllık hizmet dönemi için vaat ettiği 100 proje birer birer tamamlanarak Elazığ halkının hizmetine sunuluyor. Projeler arasında yer alan otopark, kent meydanı, yeşil alan, altyapı gibi mega projeler ise Elazığ’ı geleceğe hazırlıyor. 

Vali Toraman’dan Namık Kemal İlkokulu’na ziyaret

Vali Toraman, Namık Kemal İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Ziraat Odası İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Elazığ ziraat odası il koordinasyon kurulu toplantısı Baskil İlç esinde gerçekleştirildi. Toplantıda ilin tarım ve hayvancılıktaki sorunları masaya yatırıldı.

Başkan Şerifoğulları: Şehrimizi değerleriyle güçlendiriyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşası ile Bakırcılar Çarşısı Sokak Sağlıklaştırma ve Cephe Yenileme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ İl Özel İdarespor'da Ali Şiş dönemi 

Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü'nde yapılan Olağan Genel Kurul sonrası başkanlığa Ali Şiş seçildi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü’nde Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. 

Demirci: Elazığ'a daha çok hizmet etmekten onur duyarım

Küçük yaşlarından itibaren ticaretin içerisinde yer alan, şehrin sevilen iş insanlarından Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci yeni hedeflerini okuyucularımızla paylaştı. 

Ercan, ilimizin sorunlarını İYİ Parti Genel Merkezi’ne sundu

İş insanı ve İyi Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Yüksel Ercan, ilimizin sorunları ve bunların çözümü ile ilgili hazırladığı dosyayı takdim etmek üzere İyi Parti Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleriyle görüştü.

Çoban, Tarım ve Hayvancılık Sektörü önerilerini paylaştı

HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban geçtiğimiz hafta ‘Elazığ’ın Kurtuluş Planı’ konulu bir basın toplantısı düzenlemiş ve maddeler halinde sorunları açıklamıştı. Çoban, bu hafta Tarım ve Hayvancılık Sektörü konulu önerileri paylaştı.

Bulut’tan Ahıska Türkleri’ne ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Ukrayna'daki savaş nedeniyle ülkeden tahliye edilerek Elazığ’da Aşağı Demirtaş’taki geçici konaklama merkezine yerleştirilen Ahıska Türkleri’ni ziyaret etti.

Milletvekili Balık: Tek vazgeçilmezimiz liderimiz Erdoğan’dır

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

1.Çocuk Festivali’ne çocuklardan büyük ilgi

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen Playland 1. Çocuk Festivali yoğun katılımla gerçekleşti.

Yıldırım: Yeni bir projeyi hayata geçiriyoruz 

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, cumartesi günü yeni bir proje hayata geçireceklerini belirterek, projenin detayları hakkında bilgiler aktardı. 

AGD’den Fetih yürüyüşü

Anadolu Gençlik Derneği tarafından Fetih Yürüyüşü düzenlendi. İzzetpaşa önünde başlayıp, öğretmenevi önünde son bulan yürüyüşe yoğun katılım sağlandı. 

İnatla siyaset olur mu?

Siyasetten çok hazzetmediğimizi ifade etmekle birlikte ilgisiz de kalamıyoruz. Kim vekillik düşünüyor, kim belediyeyi hesap ediyor ya da kim hangi partiden siyaset yapmayı hedefliyor gibi sorunların tahrik gücü hep yüksek oluyor bizlerde.

Elazığ’ın Milli Eğitim yatırımları konuşuldu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında, İl Milli Eğitim Yatırım Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.