SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Memur Sen Genel Başkanı Yalçın Elazığ’da ziyaretlerde bulundu

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a gelen Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldi. 

ZİVER AİR bünyesine yeni bir uçak daha kattı

Dünyada ve ülkemizde devamlı ve güvenli uçuşları bulunan Ziver Holding bünyesindeki Ziver Havacılığına ait firma “TC VED” kuyruk kodlu yeni özel bir uçak satın aldı.

Milletvekili Erol, Milletvekili Bulut’u canlı yayında tartışmaya davet etti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un açıklamaları sonrasında kendisini canlı yayında tartışmaya davet etti.

Milletvekili Bulut: Her alanda birçok hizmet üretildi 

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “AK Parti belediyeciliği dönemlerinde şehrimizde altyapıdan üstyapıya her alanda birçok hizmet üretildi” dedi. 

Başkan Erdoğan: Memnuniyetle Karşılıyoruz

Elazığ’da geçtiğimiz gün yaşanan yoğun yağış sonucunda kentin birçok noktasında su baskınları ve alt geçitlerde su birikintisi meydana gelmişti.

Başkan Şerifoğulları: Yılların problemini ortadan kaldıracağız

Başkan Şerifoğulları: Yılların problemini ortadan kaldıracağızBaşkan Şerifoğulları, “20 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz altyapı ihalesiyle ilk kazmayı vurarak yılların problemini ortadan kaldıracağız inşallah” dedi.

Akçakiraz Belediyesi’nde bayramlaşma programı

Bayramın 2. gününde belde sakinleri ile buluşarak bayramlaşan Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, pandemiden sonra coşkunun arttığı ve tebessümün eksik olmadığı bir bayramı yaşadıklarını söyledi.

Mezarlıklarda ücretsiz çam fidanı ve Yasin-i Şerif dağıtıldı

Elazığ Belediyesi, mezarlıklarımıza gereken özen ve hassasiyeti göstermek adına bayram öncesi şehir genelindeki kabristanlarda bir dizi çalışma gerçekleştirdi. İlk olarak mezarlık içi ara yollarda bakım ve düzenleme çalışmaları yapan ekipler, daha sonra bütün alanlarda yabani ot ve çevre temizliği yaptı.

hayırlı bayramlar

Hayırlı bayramlar

Hayırlı Bayramlar

Milletvekili Ağar, gençlerle iftarda bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi tarafından organize edilen "Lise Başkanları Buluşması" kapsamında gençlerle bir araya geldi. 

Elazığ Defterdarı Serdar Esen görevine başladı

9 Nisan Cumartesi günü Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı ile Elazığ Defterdarlığı görevine Serdar Esen getirildi. Defterdar Serdar Esen bugün göreve başladı.

Başkan Toraman’dan emniyet kemeri uyarısı

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şevket Toraman, bayramda artacak olan trafik yoğunluğuna karşı sürücüleri uyardı.

Demirci’den bayram mesajı

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm halkımızın bayramını kutladı.

Maden ihalesi iptal edildi! 

21 Nisan tarihinde ihalesi yapılan Polimetal Sahası ihalesini 2 milyar 205 milyon TL ile Port Madencilik A.Ş. firması kazanmıştı. Elazığ Maden ve Mermerciler Derneği tarafından açılan yürütmeyi durdurma davası karara bağlanarak ihale iptal edildi. 

Başkan Şerifoğulları’ndan son dakika açıklaması!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Mustafapaşa Mahallesi’nde yaşanan olaylarla ilgili olarak kamuoyuna açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Belediye ayram öncesi şehir genelinde temizlik çalışması yaptı 

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehrin dört bir yanında kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. 

Elazığ 8. Kolordu Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali oldu 

Elazığ 8. Kolordu Komutanlığı görevine 3. Kolordu Komutanlığı görevini yürüten Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali atandı. 

Muhtar Çakmak: Sözde gazeteci vatandaşı kışkırttı 

Elazığ’a gelen bakanların Mustafapaşa Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyaret esnasında Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın vatandaşlarla diyalogları üzerinden linç kampanyası oluşturmaya çalışan ve gazeteci olduğunu iddia eden kişinin bölücü örgüt lehinde paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.