SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ’da ekmek fiyatlarına zam yapıldı 

Elazığ’da Fırıncılar Odası, ekmeğe zam yapılması kararı aldı. Yeni fiyatlara göre 200 gr somun ekmek 3 TL, 200 gr açık ekmek ise 3 TL’den satılacak. 

Başkan Şerifoğulları’ndan ramazan ayı mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Rahmet, merhamet ve mağfiret ayının tüm İslam alemi, milletimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Milletvekili seçim kanunu teklifi kabul edildi

Seçim barajının yüzde 7'ye indirilmesini de içeren seçim kanunu teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Milletvekili Seçim Kanun Teklifi kabul edildi ve yasalaştı.

Liberalizmin iflası ve manipülasyonlar

Neoliberal düşünce, devletin piyasaya en az düzeyde müdahale ettiği, özel sermayeye her türlü imkanın sağlandığı, üretimin çeşitlendirilerek arttırıldığı ve rekabetin artmasını hedefler. 

Başkan Yıldırım: Vatandaşlarımız AK Parti belediyelerinin hizmetlerinden memnun 

İlçe ve belde belediyelerin başkanları ve teşkilat başkanlarıyla parti binasında istişare toplantısında bir araya gelen Ak Parti il Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Partili belediyelerden vatandaşların memnun olduğunu söyledi. 

Yabancı uyruklu öğrenciler kültürlerini tanıttı 

Fırat Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) de eğitim gören çok sayıda yabancı uyruklu öğrenci düzenlenen etkinlikte yemeklerini, kıyafetlerini, oyunlarını kültürlerine dair ne varsa anlatıp, tanıttı. 

Başkan Şerifoğulları 3 yıllık hizmet sürecini değerlendirdi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hizmet süresinin 3. yılına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Her geçen gün Elazığ’ımızı bir adım öteye taşıma, bu şehirde yaşayan her vatandaşımızın yaşam kalitesine değer katma yolunda çok kıymetli adımlar attık. Her geçen gün hedeflerimize bir adım daha yaklaştık. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz 100 projeden 71’inin bir bölümünü tamamladık, bir bölümünü ise tamamlama aşamasına getirdik. Vizyon projelerden altyapıya, ulaşımdan çevreye, kültürden sanata, turizmden sosyal belediyeciliğe her alanda güçlendirilmiş bir Elazığ için durmadan, yorulmadan şehrimizin dört bir yanını hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz.” dedi.

Uluova Sulama Projesi yatırım programına alındı 

Uluova Sulama Projesi’nin iz ödenek şerhinin kaldırılması için DSİ 9. Bölge Müdürlüğü’nde Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı Heyetinden Daire Başkanı Mustafa Bulut ve ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda Bölge Müdürü Mahmut Dündar tarafından proje ile ilgili sunum gerçekleştirildi. 

Sağlık Sen il divan toplantısı gerçekleştirildi 

Sağlık-Sen Elazığ Şubesi İl Divan Kurulu toplantısı Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş’un katılımı ile yapıldı.

Girişimler sonuç verdi! Maden ihalesi ertelendi 

Maden ilçesinde bulunan Maden Rezervlerinin işletilmesiyle ilgili 4 Nisan tarihinde yapılacak ihale Elazığ Girişim Gurubunun itirazları sonucunda ertelendi. 

Türkiye garantör ülke olsun!

İSTANBUL'da yapılan Rusya Ukrayna barış görüşmeleri bitti. Ukrayna heyetinden "Türkiye de garantör ülke olsun" açıklaması geldi. Barış görüşmeleri yarın devam edecek.

Prof. Ceyhan’ın annesi son yolculuğuna uğurlandı 

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Hemşehrimiz Prof. Dr. Mehmet Ceyhan‘ın annesi Fatma Ceyhan hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Ceyhan Hıdır Baba Köyü’nde son yolculuğuna uğurlandı. Aile taziyeleri telefon ile kabul edecek. 

Milletvekili Demirbağ’dan, bir dizi ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’la bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Maden İlçesi’ndeki maden rezervleri ile ilgili istişarelerde bulundu.

Yıldırım, ELMİYAD’ın konuğu olacak

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği (ELMİYAD) tarafından hazırlanan 'Elmiyad'la Bunu Konuşalım' programının konuğu AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım olacak.

Danışma meclisi toplantıları sürüyor

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Arıcak ve Alacakaya ilçe danışma meclisi toplantılarını tamamladı.

Hamza Dağ'dan erken seçim açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, katıldığı bir canlı yayın programında erken seçim tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ Valiliği’nden anahtar teslim süreci ile ilgili açıklama 

Elazığ Valiliği yaptığı açıklamada, Abdullahpaşa Mahallesi 4. Etap konutlarının anahtar teslim işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. 

Başkan Havabulut: Vergi kaçıranlara fırsat verilmesin! 

Elazığ Elektronikçiler Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut,  resmi işlerden kaçan, vergisi, esnaf kaydı olmayan korsan satıcıların peşlerini bırakmayacaklarını söyledi.

Milletvekili Demirbağ, STK Platformu üyelerini dinledi 

Sivil Toplum Kuruluşları Platformunu ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, başkanların taleplerini dinledi.