Başkan Yıldırım: Vatandaşlarımız AK Parti belediyelerinin hizmetlerinden memnun 

İlçe ve belde belediyelerin başkanları ve teşkilat başkanlarıyla parti binasında istişare toplantısında bir araya gelen Ak Parti il Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Partili belediyelerden vatandaşların memnun olduğunu söyledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İlçe ve belde belediyelerin başkanları ve Teşkilat Başkanlarıyla parti binasında İstişare Toplantısında bir araya geldi. Yaklaşan Ramazan ayı ve diğer çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunulan toplantıda değerlendirmelerde bulunan Başkan Yıldırım, " AK Partili belediyeler mazeret üretmeksizin ellerindeki imkanları samimiyetle vatandaşlarımız için seferber ediyor. 

Belediyelerimiz şikayet etmeyip, daha fazla neler yapabiliriz düşüncesiyle çalışıyorlar. Hizmet götürme noktasında mazeret üretmeden, gayret ve samimiyetle, canla başla mücadele ediyorlar” dedi. Vatandaşların yapılan hizmetlerden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Yıldırım, “Bu memnuniyet seçimlerde de en güzel şekilde sandığa yansıyacak ve AK Belediyeler uzun yıllar Elazığ'da hizmetlerini sürdürecek" ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN