Elazığ Valiliği'nden anahtar teslim süreci ile ilgili açıklama 

Elazığ Valiliği yaptığı açıklamada, Abdullahpaşa Mahallesi 4. Etap konutlarının anahtar teslim işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Valiliği, 24 Ocak depreminin ardından Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapılan konutlarla ilgili açıklama yaptı. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremde Elazığ’da 37, Malatya’da 4 olmak üzere 41 kişi hayatını kaybetti, iki şehirde 25 binden fazla konut ise ağır hasar gördü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un koordinesinde Elazığ`da 20 binden fazla konutun inşa edilmesi için çalışma başlatıldı. 

Çalışmalar kapsamında şuana kadar binlerce konut biterek sahiplerine teslim edildi. Abdullahpaşa Mahallesi’nde de devam eden çalışmalarla ilgili olarak Valilik açıklama yaptı. Gelinen süreçle ilgili olarak yapılan açıklamada, “Daha önce 1’inci, 2’inci ve 3’üncü etapları teslim edilen Abdullahpaşa Kentsel Dönüşüm alanında 4. Etap konutların anahtar teslim işlemleri de tamamlanmak üzere. Böylece 2 bin 106 hak sahibi vatandaşlarımız evlerine kavuşmuş oldu. Öte yandan işyerleri de açılmaya başladı” denildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN