Başkan Havabulut: Vergi kaçıranlara fırsat verilmesin! 

Elazığ Elektronikçiler Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut,  resmi işlerden kaçan, vergisi, esnaf kaydı olmayan korsan satıcıların peşlerini bırakmayacaklarını söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Elektronikçiler Fotoğrafçılar ve Saatçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Havabulut,  esnaf ziyaretlerine devam diyor.

 "PROBLEMLERİ ÇÖZMEK İÇİN ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDİYORUZ" 

Başkan Havabulut, odalarına kayıtlı olan esnafların sorunlarını çözmek için, çözüm üreten bir yönetim anlayışıyla yola devam ettiklerini ifade ederek, "Esnaflarımıza söz verdiğimiz gibi sektör sektör sorunları dinleyerek gereken problemleri çözmek için adımlar atmaya devam ediyoruz. Esnaflarımızın en çok şikâyetçi olduğu konuların başında gelen vergi kaydı olmayan seyyar kaçak iş yapan ismi ile nitelendirdiğimiz şahıslar şehir merkezleri üzerinde satış yapmaları engelleyeceğiz. Kesinlikle bu tavrımızdan taviz vermeden bu konu hakkında hassasiyetle çalışmalarımız devam edecektir." dedi.

"ESNAFLARIMIZIN KAYIPLARINA BİRDE SİZ SEKTE VURMAYIN" 

Seyyar iş yapanlara tepkilerini dile getirerek şunları kaydetti,"Odamıza kayıt olup hep birlikte çalışarak esnaflarımız için fayda sağlayacağımız işler yapalım. Birlik olalım. Seyyar iş yaparak günü kurtararak kira ödeyen BAĞ-KUR ödeyen işçi çalıştıran yükü ağır olan esnaflarımızın kayıplarına birde siz sekte vurmayın." 

"SÜREKLİ BİLGİ ALIŞ VERİSİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ" 

Başkan Mehmet Havabulut,"Her konuşmam da ifade ettiğim gibi esnaflarımız bizim için çok değerli ve kıymetli onların sorunlarını çözmek bizim boynumuz borcudur. Esnaflarımız için daha neler yapabiliriz yönetim kurulu ve esnaflarımız ile sürekli bilgi alış verisi yapmaya devam ediyoruz. Tüm esnaflarımızın işleri güçleri rast gitsin hayırlı işler bol kazançlar diliyorum." diye konuştu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN