Başkan Koca'dan çağrı!

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca, bu memleketin ekmeğini yiyen Elazığlı işadamlarına seslenerek Elazığ'ın tanıtımında en büyük marka değeri olan Elazığspor'a can suyu olmak adına prim desteği konusunda göreve çağırdı…

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Koca: Marka Değerimize Can Suyu Olalım!

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca TFF 3. Lig 2. Grup play-off maçları öncesi Çimentaş Elazığspor’a destek çağrısında bulundu.

Başkan Koca, “Efsane Elazığspor’umuzun yeniden hak ettiği yerlere dönmesi için gelin hep birlikte taşın altına elimizi değil gövdemizi koyalım. Kent Konseyi olarak tüm şehirsever ve kentsever işadamlarımızı göreve davet ediyorum.” Dedi. 

ELAZIĞSPOR YERİNDE Mİ SAYACAK, YOKSA LİG ATLAYACAK MI?

“Elazığspor markasını tescilleyip lig atlayacak mı? Yoksa yerinde mi sayacak?”diye soran M.Nafiz Koca;  “Tabi bugünlerde yine en büyük yapmamız gereken olay Elazığ'ın markası olan bir Elazığsporumuz var. Elazığsporla ilgili biliyorsunuz şu an Türkiye'de bütün spor camiasının gözleri Elazığspor’un üzerinde. Elazığspor markasını tescilleyip lig atlayacak mı? Yoksa yerinde mi sayacak?”

KENT KONSEYİ OLARAK İŞ ADAMLARIMIZA ÇAĞRIMIZDIR

“Bu bağlamda markamızın solmaması markamızın ve renklerimizin solmaması adına son bir hamle yapılması gerekiyor. Bu hamle de yine şehrini düşünen, şehrini seven, şehrinin her alanda olduğu gibi sporda da öncü olmasını isteyen şehirsever ve kentsever işadamlarımıza talepte bulunup onların da prim desteğiyle Elazığsporumuza bir can suyu vermelerini Kent Konseyi olarak talep edeceğiz.”diye konuştu.  

ELAZIĞSPOR’A PRİM DESTEĞİ BEKLİYORUZ

Kent Konseyi olarak Elazığspor’a destekte bulunan tüm yardımseverleri taltif etme adına basın aracılığıyla paylaşacaklarının sözünü veren Başkan Koca; “Bu bağlamda sizlerin ve Elazığımızın güzide basını araçlığıyla şehrimizin yetiştirdiği ve şehrimizden kazandıklarını yine şehre yatırım olarak döndüren işadamlarımızdan Elazığspor’a prim desteğinde bulunmalarını buradan talep ediyor, yapmış oldukları destekleri de biz kamuoyuyla paylaşacağımızı hem Kent Konseyi olarak hem de mevcut sahibi olduğum gazetelerimiz aracılığıyla da iş adamlarımızı taltif etmenin sözünü veriyoruz. “sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN