Prof. Ceyhan'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı 

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Hemşehrimiz Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ın annesi Fatma Ceyhan hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Ceyhan Hıdır Baba Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı. Aile taziyeleri telefon ile kabul edecek. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığlı hemşehrimiz Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı hemşerimiz Prof. Dr. Mehmet Ceyhan‘ın Annesi Fatma Ceyhan hayatını kaybetti. 88 yaşında hayatını kaybeden merhume Fatma Ceyhan için öğle namazına müteakip Tevfikiye Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Merhume Ceyhan, Hıdır Baba Köyü’nde bulunan aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. 

Ceyhan ailesi taziyeleri telefon ile kabul edecek. Detay Medya olarak hayatını kaybeden merhume Fatma Ceyhan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN